Žymos archyvas: sumaišius

Spalvų galia

Ką daryti, jei lauke apsinaukęs dangus, nuolatos lyja, pablogėja sveikata? Tada galėtume išbandyti linksmų spalvų galią. Gydymas spalvomis turi ilgą istoriją. Jau prieš tūkstančius metų senovės Indijoje, Kinijoje spalvos turėjo simbolinę reikšmę ir buvo naudojamos … Skaityti toliau

Kai puola kosulys

Visi puikiai žinome, kad nuo peršalimo apsisaugoti ne visada pavyksta. Tiesa, kosulys nėra toks jau blogas ženklas, nors ir įspėja apie artėjančią ligą. Kosulys yra ir mūsų pagalbininkas, nes peršalus padeda atsikratyti mikrobų. Be abejo, … Skaityti toliau

Kaip naudotis spalvų palete?

Apipavidalinant namus svarbu atminti, kad įvairūs spalvų deriniai gali ne tik pakeisti jūsų kambarį, bet ir sugadinti sumanymus. Spalvas reikia rinktis itin rūpestingai, o šiuo atveju galite apsieiti ir be brangios dizainerio konsultacijos. Puiki išeitis … Skaityti toliau

Daržovių sultys

Iš šviežių daržovių išspaustos sultys – reikalingiausių ir lengviausiai pasavinamų organizmui būtinų elementų šaltinis Daržovių sultys – tai organizmo statybininkės bei rekonstruktorės. Jose gausu visų žmogui būtinų amino rūgščių, mineralinių medžiagų, druskų, fermentų ir vitaminų, … Skaityti toliau

Daržovių sultys

Daržovių sultyse gausu visų žmogui būtinų amino rūgščių, mineralinių medžiagų, druskų, fermentų ir vitaminų, tik gerti jas reikia šviežias, natūralias, be konservantų ir laikytis jų spaudimo technologijos. Morkų sultys Tai turtingiausias vitamino A šaltinis, kurį … Skaityti toliau

Raudonskruostės sezono karalienės

Birželio 6 dieną Nemi miestelyje, esančiame 30 km už Romos, vyko kasmetinė braškių šventė. Kaip visada, į didelę stiklinę vazą buvo suberta tūkstantis ir viena braškė, ant jų išpilta dešimt dėžių šampano ir tas gardumynas … Skaityti toliau

Pagalbininkai – medus ir vaškas

Gaminant kosmetinius kremus ir kvepalus vartojama daug vaško. Efektyvios jo kosmetinės ir gydomosios kaukės. Kosmetikoje rekomenduojamos šios sudėties veido kaukės, kremai ir tepalai. Vaško kaukė. Vaško, medaus ir svogūno sulčių lygiomis dalimis po 30 g; … Skaityti toliau