Kategorija: Mityba

Ar žinote, kad…

(3)

Vidutinis žmogus suvalgo 20-25 tonų maisto per savo gyvenimą. Japonijoje parduodami aštuonkojų, buivolų liežuvio, kaktusų, vištienos sparnelių ir krabų skonio ledai. Japonijoje, kad jautiena būtų minkšta, gyvūnai žudomi naktį miego metu. Prieš tai jie girdomi … Skaityti toliau

Vaisių valymas

Obuoliams ar kriaušėms lupti reikia vartoti bronzinį peilį. Tokį peilį, o ne plieninį, reikia vartoti ne tik prie stalo, bet ir virtuvėj. Pajuodus rankom nuo vaisių geriausia galima nuvalyti citrinos sunka.

Migdolų valymas

Norint greitai nuvalyti nuo žievių migdolus, reikia juos įdėti į šiltą vandenį, Bet norint, kad jie būtų baltesni, reikia mirkyti juos šaltame vandenyje 24 val.

Ką daryti valgiui pridegus?

Valgiui pridegus, kad jį dar būtų galima valgyti, reikia tuoj nuimti puodą nuo ugnies, visą jo tūrį išpylti į kitą švarų puodą. Pilti reikia atsargiai, kad pridegęs valgis nepatektų. Paskui įstatyti puodą kelioms minutėms į … Skaityti toliau