Ką daryti valgiui pridegus?

Valgiui pridegus, kad jį dar būtų galima valgyti, reikia tuoj nuimti puodą nuo ugnies, visą jo tūrį išpylti į kitą švarų puodą. Pilti reikia atsargiai, kad pridegęs valgis nepatektų. Paskui įstatyti puodą kelioms minutėms į šaltą vandenį, įdėti truputį cukraus ir parengti valgį kaip visuomet. Į pridegusį puodą pripilti vandens ir sodos ir palaikius 24 val. bus galima be vargo išvalyti.

Moteris

Mėnesinis moterų laikraštis. Leidžia Lietuvių Katalikių Moterų Draugija.
Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Mityba su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.