Žymos archyvas: mėsa

Estija reikalauja iš Danijos pasiaiškinti dėl informacijos, jog Baltijos šalių mėsa yra bloga

Estijos žemės ūkio ministrė Ester Tuikso (Ester Tuiksoo) vakar išsiuntė laišką Danijos šeimos ir vartotojų apsaugos ministrui Larsui Barfoedui (Lars Barfoed), prašydama paaiškinti, kokiais tyrimų rezultatais rėmėsi Danijos dienraštis „Politiken”, įspėdamas vartotojus apie iš Baltijos … Skaityti toliau

Be mėsos – nė dienos

Nepripažįstate vegetarų ir negalite gyventi be mėsos? Vadinasi, jūsų organizmui jos tikrai reikia. Skaniausia – jauno gyvulio ar paukščio mėsa. O kaip tokią išsirinkti ir tinkamai paruošti? Ką pirkti Šviežia jauno gyvulio mėsa yra švelniai … Skaityti toliau

Gamtoje kepame mėsą ir žuvį

Kepsninėje kepama mėsa būna labai įvairi – kiauliena, veršiena, aviena, vištiena, elniena, jautiena, tačiau ta pati mėsos rūšis gali būti ruošiama skirtingai. Norint kaip galima labiau išlaikyti natūralų kepsninėje kepamų produktų skonį, juos ruošiant stengiamasi … Skaityti toliau