Kategorijos
- Aplinkosauga
- Augintiniai
- Ekonomika
- Informacinės technologijos
- Interjeras
- Įvairenybės
- Justicija
- Kinas
- Kultūra
- Laisvalaikis
- Lietuvoje
- Medicina
- Mityba
- Mokslas
- Moterims
- Nuomonė
- Pasaulyje
- Politika
- Psichologija
- Receptai
- Renginiai
- Šeima ir namai
- Specialistai konsultuoja
- Sportas
- Statyba
- Švietimas
- Transportas
- Vaikai
- Vyrams
- Žiniasklaida
Žymos archyvas: maistas
Gardumo maistui prideda net indai
Ar žinojote, jog žmogaus rankomis pagamintuose moliniuose induose slypi galia? Molinis dubenėlis ne tik iš pažiūros atrodo tvirtas. Pasirodo, jo paprastumo ir natūralumo trauka kur kas stipresnė. Mūsų žurnalo skaitytoja vilnietė Lina sako deganti aistra … Skaityti toliau
Užsieniečiai Kaune ieško pigių merginų ir pramogų
(1)Vasarą Kauno gatvėse padaugėja atvykėlių iš užsienio šalių, bet ne graži gamta ar skanus maistas juos vilioja, o pramogos, kurios, pasak jų, daug pigesnės nei kitur Į Lietuvą – kodėl gi ne? Keturi draugai – … Skaityti toliau
Kokį maistą ir gėrimus rinktis iškylai gamtoje?
Vasara – iškylų gamtoje metas. Tačiau po puotos gamtoje neretai pajuntame pilvo skausmus, kitus negalavimus. „Laisvadieniai” domėjosi, kokį maistą geriausia rinktis ir kokius gėrimus gerti iškylaujant gamtoje. Lietuvoje vasara gana trumpa, todėl žmonės stengiasi išnaudoti … Skaityti toliau
Maistas – neskanus, padavėjos – apsnūdusios
(1)Poilsiautojų antplūdis ir nesiliaujantis karštis atnešė nemalonių staigmenų. Klaipėdiečiai pastebėjo, kad šiomis dienomis kavinėse ir baruose suprastėjo maistas bei aptarnavimo lygis. Tai, kad miesto kavinėse suprastėjo maisto kokybė ir aptarnavimas, pirmiausiai pastebėjo nuolatiniai tų kavinių … Skaityti toliau
Ligoninėje laukia bado dieta
Gydymo įstaigose, kurios pačios maisto neverda, pirmąją dieną pacientai dažnai gauna tik vakarienę Prieš keletą metų daugelis didžiųjų miestų ligoninių svarstė galimybes ligonių maitinimą perduoti privačioms firmoms, tačiau realiai tai įgyvendino tik viena kita. Kitos … Skaityti toliau
Vasaros meniu – su dūmo aromatu
Šašlykinės bei keptuvai mėsai, žuvims kepti ant grotelių stebina įvairove ir kainomis Šilti savaitgalių vakarai miestiečius vilioja į gamtą, sodus ar paprasčiausiai praleisti laiką prie nuosavo namo, vaišinantis lauke išsikepta mėsa ar žuvimis. Įprastas šašlykines … Skaityti toliau
Nuo mėsos ir pieno – daugiau dvynių
Vienas mažylis ar iškart du? Moterys, kurių racione gausu pieno ir mėsos, turi daugiau galimybių pagimdyti dvynius negu vegetarės. Specialistai mano, kad už daugiavaisį nėštumą atsako augimo hormonas. Būsimųjų mamų gastronominiai pomėgiai yra tas veiksnys, … Skaityti toliau
Atostogos be nemalonių netikėtumų
Pagaliau priartėjo ilgai lauktas naujų įspūdžių, kelionių ir poilsio metas – atostogos. Darbo reikalai ir buities darbai kuriam laikui bus pamiršti – beliks mėgautis nerūpestingu poilsiu. Neretai būtent atostogų metu nuotaiką ir savijautą sugadina netikėti … Skaityti toliau
Puodas puodui nelygus
Iš ko gaminami puodai, jų pliusai ir minusai, kuo jie skiriasi vieni nuo kitų. Kaip žinote, puodai gaminami iš įvairiausių medžiagų pradedant aliuminiu ir baigiant titanu. Kiekviena šių medžiagų turi privalumų ir trūkumų. Ne paskutinėje … Skaityti toliau