Krepšinis: D.Šalenga grįš į „Žalgirį”?

Ispanijoje tvirtinama, neva Dainius Šalenga nenori pratęsti sutarties su Žeronos „Akasvayu” klubu, mat sulaukė gero pasiūlymo iš Lietuvos

Pastaruosius dvejus metus praleidęs Žeronos „Akasvayu” ekipoje 30 metų 197 cm ūgio puolėjas Dainius Šalenga gali grįžti į Lietuvą. „Akasvayu” klubo vadovai yra patenkinti lietuvio žaidimu ir pasiūlė jam pratęsti su šiuo sezonu pasibaigsiantį kontraktą. Tačiau krepšininkas su Žeronos klubo vadovais į kalbas kol kas nesileidžia ir tvirtina norintis sulaukti sezono pabaigos. LŽ šaltinių Ispanijoje teigimu, krepšininko norą derėtis su „Akasvayu” dėl sutarties pratęsimo sumažino itin gerą pasiūlymą jam pateikusi kažkuri Lietuvos komanda. Žinia, deramą algą puolėjui mūsų šalyje gali pasiūlyti tik Kauno „Žalgiris” ir Vilniaus „Lietuvos rytas”.

„Žalgirio” klubo komunikacijų direktorius Paulius Motiejūnas, vos išgirdęs klausimą apie D.Šalengą, pareiškė, jog komentarų šia tema nebus. Tiesa, kiek vėliau Kauno klubo atstovas ėmė tikinti, kad komanda dabar mąsto tik apie šio sezono pabaigą, o ne kuria planus ateičiai.

„Lietuvos ryto” klubo atstovai kategoriškai paneigė, kad domisi D.Šalenga, ir tvirtino, jog buvusio žalgiriečio tarp kandidatų į kito sezono komandą nėra.

D.Šalenga jau žaidė „Žalgiryje” 2001-2005 metais, tačiau sulaukė finansiškai itin patrauklaus pasiūlymo iš Žeronos klubo ir išvyko į Ispaniją. Šį sezoną per FIBA Europos taurės rungtynes lietuvis žaidė po 20,2 minutės, per jas vidutiniškai pelnė po 8,8 taško, atkovojo po 2,6 kamuolio, atliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir padėjo savo komandai tapti šio turnyro nugalėtoja. Kalbama, kad galimą D.Šalengos apsisprendimą grįžti į Kauną gali lemti „Žalgirio” vieta per Eurolygos varžybas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.