Skandalingosios A.Lavigne šou

Liepos 3 dieną Vilniaus universaliojoje pramogų arenoje nuskambės išskirtinis populiariosios muzikos žvaigždės, kanadietės Avril Lavigne koncertas, kuris yra pasaulinių gastrolių „The Best Damn Tour” dalis.

Rugsėjo mėnesį 24-ąjį gimtadienį švęsianti A.Lavigne klausytojams pažįstama jau beveik dešimtmetį. Sulaukus vos trylikos, išsipildė viena didžiausių Avril svajonių – mergaitė laimėjo radijo konkursą ir turėjo galimybę duetu padainuoti su garsia savo šalies dainininke Shania Twain. Tada dar buvo sunku patikėti, kad ši mergaičiukė netrukus taps tokia pat garsi kaip ir jos idealas.

Berniokiškas įvaizdis

Didysis lūžis A.Lavigne muzikinėje karjeroje įvyko 2002 metais, kai mergina išleido savo pirmąjį singlą „Complicated”, kuris iškart tapo radijo topu. Mažutė, smulkaus sudėjimo mergaitė milijonus gerbėjų pakerėjo savo užsispyrusiu charakteriu, berniokišku įvaizdžiu ir maištingomis dainomis. Vizualiai dar labai paprasta ir vaikiška – kirpėjų nepaliestais ilgais plaukais, beveik be grimo, scenoje pasirodanti madingais, tačiau visai kasdieniškais drabužiais – kaip tik tokia A.Lavigne pakerėjo gausybę į save panašių bendraamžių. Tais pačiais metais pasirodžiusiame debiutiniame albume „Let Go” skambėjo ir dar keli, išskirtinio populiarumo sulaukę kūriniai „Sk8er Boy” bei „I’m With You”.

Paaugliškas maištas

Pajutusi populiarumo skonį, žodžio kišenėje neieškanti A.Lavigne pradėjo dar drąsiau reikšti itin aštrią kritiką kitiems atlikėjams. Vos išgarsėjusi Avril nesidrovėjo įgelti tuo metu populiarumo viršūnėje buvusiai populiariosios muzikos dievaitei Britney Spears, kad ši scenoje pasirodo vilkėdama vienais apatiniais. Tik kas galėjo pamanyti, kad gaivaus jaunatviško pankroko atlikėja Avril po kelerių metų pati pakeis plaukų spalvą ir taps savo pačios anksčiau taip pašiepiama blondine, o scenoje dėvės barbių sukneles.

Tais pačiais metais A.Lavigne iškrėtė ir dar vieną akibrokštą: nekviesta įsiveržė į aktorės Hillary Duff surengtą vakarėlį ir ironiškais komentarais užgauliojo šventės šeimininkę.

Stiliaus pokyčiai

A.Lavigne pašėlusi ne tik scenoje, bet ir kasdieniame gyvenime. Štai savo pirmąją, paauglišką meilę ji įamžino tatuiruote, tačiau draugystė su Benu Moody’u netrukus išblėso. Pamilusi dabartinį vyrą, kanadietį dainininką Derycką Whybley (su juo susituokė 2006 metais), Avril vyro garbei pasidarė dar vieną tatuiruotę – rausvą širdutę.

Atrodo, kad gyvendama santuokoje A.Lavigne truputį pasikeitė – priblėso noras kvailioti, iš jos lūpų kolegos nebegirdi tokių impulsyvių ir kartais žeidžiančių komentarų. Charakterio pokyčiai netruko atsiskleisti ir sceniniu įvaizdžiu – gerbėjai buvo nustebinti, kai žvaigždutė sportinius batus pakeitė aukštakulniais, o apsmukusias kelnes – vakarinėmis suknelėmis.

Gandai apie nėštumą

Dar nė neįpusėjus A.Lavigne gastrolių turui, vasario mėnesį pasklido kalbų, kad atlikėja laukiasi pirmagimio. Gerbėjai baiminosi, kad gali taip ir nesulaukti savo mylimos žvaigždės koncerto. Netrukus Avril ir jos vadybininkai paneigė šiuos gandus.

Nors interneto portaluose vis dar aptarinėjamas tariamas A.Lavigne nėštumas, dabar jau akivaizdu, kad tai tebuvo tik paskalos. „Prieš savaitę A.Lavigne vadybininkai oficialiai patvirtino, kad pasirašytos sutartys dėl šių metų rudenį vyksiančio atlikėjos koncertų turo Japonijoje. Taigi atlikėja tikrai nesilaukia kūdikio ir yra numačiusi intensyvias gastroles”, – naujienomis su LŽ pasidalijo A.Lavigne koncertą Lietuvoje organizuojančios agentūros „Seven Live” komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis.

Faktai apie dainininkę

* Visas vardas – Avril Ramona Lavigne

* Avril Lavigne, išvertus iš prancūzų kalbos, reiškia „balandžio mėnesio vynas”.

* Nors jos kilmė prancūziška, prancūzų kalbos nemoka.

* Vaikystėje dainavo bažnyčios chore.

* „Lavigne” vardu pasivadino jos mėgstama picerija.

* Ji protestuoja prieš greito maisto restoranus, bet pastebėta užkandžiaujanti viename jų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.