Iki pasimatymo darsyk, Lenny!

Amerikietis roko atlikėjas Lenny Kravitzas Vilniuje surengė tokį audringą koncertą, kad aistringai grojančiam muzikantui net trūkinėjo gitaros stygos.

Į sostinės universaliosios pramogų arenos sceną roko žvaigždė įžengė itin griausmingai – specialūs šviesos efektai ir išskirtinai kokybiškas garsas nuo pat pirmųjų sekundžių įrodė, kad kalbos apie tai, jog kartu su atlikėju į Lietuvą atkeliavo ir vienuolika tonų aparatūros, tikrai nebuvo mitas.

Dvidešimt svaiginančios karjeros metų skaičiuojantis L.Kravitzas, lepinamas ne tik daugybės gerbėjų meile, bet ir įkyriu dėmesiu. Vis dėlto atlikėjas stebino savo paprastumu ir draugiškumu – žvaigždė ne kartą leidosi nuo scenos ir įsiliejo į iš džiaugsmo klykiančią minią: spaudė gerbėjams rankas, su kai kuriais spėjo ir šnektelėti. Čia pat stovintis atlikėjas buvo įamžintas ne tik publikos įspūdžiuose, bet ir daugybėje mobiliųjų telefonų. Tai pamatęs L.Kravitzas nusprendė neatsilikti ir per visą dainą stovėdamas ant scenos krašto fotografavo nuo jo muzikos svaigstančią publiką.

Griausmingi aplodismentai

Kai vakaro viduryje charizmatiškasis atlikėjas padėjo gitarą ir prisėdo prie pianino, publika nuščiuvo. Iš pirmųjų akordų atpažinę lyrišką L.Kravitzo hitą „I’ll Be Waiting”, gerbėjai šio kūrinio klausėsi atidžiai ir įsijautę, tačiau tai, kas vyko po šios dainos, galima pavadinti tiesiog griausmingais aplodismentais.

Muzikantas gerbėjus džiugino ne tik savo naujausiais kūriniais, bet ir tokiomis populiariomis dainomis kaip „Fly Away” ir „Are You Gonna Go My Way”, nuspalvintais efektingai gitara atliekamomis solo partijomis. Šėlstanti minia dainavo kartu su atlikėju.

Pažadėjo sugrįžti

Koncerto pabaigai L.Kravitzas pasirinko keletą itin energingai atliekamų dainų, per vieną jų su dideliu užsidegimu grojusiam atlikėjui trūko gitaros stygos, tačiau tai nė kiek nesutrikdė muzikanto. Po dvi su puse valandos trukusio įspūdingo šou, publika kurtinančiais plojimais dėkojo Lenny, o atlikėjas atsiklaupęs dėkojo tą vakarą savo šilumą ir ištikimybę parodžiusiems gerbėjams. Iškart po pasirodymo L.Kravitzas sėdo į autobusą ir patraukė į kitą turo koncertą Rygoje. Lenny išvyko, tačiau pažadėjo grįžti į Lietuvą, kai tik pasirodys kitas jo albumas.

Pageidavimai kuklūs

Koncerto išvakarėse į Lietuvą atvykęs dainininkas automobiliu panoro apžiūrėti sostinę, dar vienas muzikanto pageidavimas buvo paragauti tradicinių lietuviškų patiekalų. Gyvenime kuklus ir santūrus atlikėjas koncerto organizatoriams nekėlė jokių problemų, nepateikė jokių išskirtinių užgaidų. Tiesa, didžiausias L.Kravitzo reikalavimas buvo skirtas koncerto įgarsinimo kokybei, kuria rūpinosi kartu su muzikantu gastrolėse keliaujanti beveik keturiasdešimties asmenų komanda.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.