Įtakingiausia – televizijos žvaigždė

JAV pokalbių laidų vedėja Oprah Winfrey vėl karaliauja žurnalo „Forbes” sudaryto sąrašo viršūnėje. Ji antrus metus išrinkta įtakingiausia pasaulio įžymybe.

„Forbes” sąrašas sudarytas pagal šiuos kriterijus: pastarųjų 12 metų pajamas, minėjimo internete ir žiniasklaidoje skaičių, populiarių žurnalų viršelių, kuriuose buvo įžymybė, skaičių.

54 metų O.Winfrey aplenkė golfo žaidėją Tigerį Woodsą – jis liko antroje vietoje, ir Holivudo įžymybę Angeliną Jolie. Nuo 2007 m. birželio iki 2008 m. birželio O.Winfrey uždirbo 275 mln. JAV dolerių (614 mln. litų), o T.Woodsas – 115 mln. JAV dolerių (257 ml. litų).

Nors trečioje vietoje esanti A.Jolie, „Forbes” duomenimis, uždirbo „tik” 14 mln. JAV dolerių (31 mln. litų), į pirmą dešimtuką pateko dėl didelio internete reikšto susidomėjimo ja.

Ketvirtoje vietoje yra 80 mln. JAV dolerių (178 mln. litų) uždirbusi dainininkė Beyoncé Knowles, nuo kurios trimis vietomis atsiliko jos vyras hiphopo atlikėjas Jay-Z.Anglų futbolo superžvaigždė Davidas Beckhamas taip pat pateko į pirmą dešimtuką. Jis su uždirbtais 50 mln. JAV dolerių (112 mln. litų) yra penktoje vietoje. Į sąrašą taip pat įtraukti aktorius Johnny Deppas, britų grupė „The Police”, knygų apie Harį Poterį autorė Joanne Kathleen Rowling ir A.Jolie partneris Bradas Pittas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.