Intriguojantis ir nenuspėjamas Euro-2008

13-asis Europos futbolo čempionatas prasidės šeštadienį, birželio 7 dieną, Šveicarijos mieste Bazelyje. Per pirmąsias rungtynes susitiks A grupės komandos – šeimininkė Šveicarija ir 1996 metų Europos čempionato sidabro medalio laimėtoja Čekijos rinktinė.

Tą pačią dieną bus žaidžiamas ir antrasis A grupės komandų mačas. Ženevoje susigrums Portugalijos ir Turkijos rinktinės.

Aštuoniuose Šveicarijos ir Austrijos miestuose per 23 dienas bus sužaistos 31 rungtynės, o Europos čempionas paaiškės birželio 29 dieną Austrijos sostinėje Vienoje, didžiausiame futbolo „Ernst Happel” stadione, kuriame telpa 50 tūkst. aistruolių.

Prieš kelerius metus vis garsiau skambėję diplomatiški trenerių samprotavimai, kad Europoje visi moka žaisti futbolą ir silpnų varžovų tiesiog neliko, per šį čempionatą taps tikrove. Jei ne šimtu, tai devyniasdešimt devyniais procentais. Gal tik Austrijos rinktinė pastaruoju metu išgyveno futbolo nuosmukį ir tarptautinių aukštumų nešturmavo. Tačiau ir čia savų stadionų ir sirgalių faktorius gali lemtingai pakoreguoti svarbių rungtynių eigą ir pateikti staigmeną.

Šiemet per Europos čempionatą kovos lygios ir lygiavertės ekipos, o pergales lems nedideli žaidimo niuansai, žaidėjų traumos arba tiesiog akla sėkmė. Norint nuspėti bent jau grupių etapo nugalėtojus, rekomenduojama pirmiausia pasikonsultuoti su neutraliais parapsichologais, kadangi logiškomis ir racionalaus samprotavimo galiomis grįstos prielaidos gali subyrėti it kortų namelis.

Gal ne be reikalo šis Europos čempionatas žymimas 13-uoju numeriu. Jo rezultatai gali suteikti ne vieną siaubingą išgyvenimą lažybų ir prognozių mėgėjams. Nupūtę dulkes nuo krištolinio rutulio LŽ pamėgins pateikti bent preliminarias prognozes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

1 atsiliepimas į "Intriguojantis ir nenuspėjamas Euro-2008"

  1. darius

    laukiu nesulaukiu cempo as uz svedus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.