Tikėjimas ateiviais neprieštarauja Biblijai

Katalikų bažnyčia nuo šiol tiki ne tik Dievą, bet ir nežemiškomis protingomis būtybėmis. Vyriausiasis Vatikano astronomas José Gabrielis Funesas tvirtina, kad tikėjimas jomis neprieštarauja Biblijai.

Pasak dvasininko jėzuito, neigti ateivių egzistavimą reiškia apriboti Dievo visagalybę. J.G.Funesas teigė, jeigu protingos nežemiškos būtybės iš tikrųjų yra, jos irgi sukurtos Dievo, kaip ir visata bei žmogus.

Naujas diskusijas dėl ateivių egzistavimo pakurstė britų vyriausybė, šią savaitę paviešinusi žmonių, mačiusių neatpažintus skraidančius objektus (NSO), liudijimus. Šie dokumentai rodo, kad ateiviai iš kosmoso jau daug metų lanko Didžiąją Britaniją, o „skraidančių lėkščių” pastebėjimo atvejų po 1977 m., kai buvo išleistas filmas „Artimi trečiojo laipsnio kontaktai”, itin padaugėjo.

Gynybos ministerija turi pranešimų apie 11 tūkst. tokių atvejų nuo 6-ojo dešimtmečio. Apie kai kuriuos jų rašė ir nacionalinė spauda, ir visi jie buvo patikrinti dėl tikimybės, kad tai gali būti sovietų lėktuvai, žvalgantys britų gynybos sistemą.

Ministerija 90 proc. šių pranešimų atmeta, kaip turinčius kokį nors žemišką paaiškinimą, o 10 proc. palieka su klaustuku tikindama, kad jie nekelia grėsmės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.