Medvedevas įsitikinęs, kad jo tandemas su Putinu tik stiprės

Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas pareiškė įsitikinimą, kad jo tandemas su kandidatu į premjerus Vladimiru Putinu ir toliau stiprės.
„Visus ankstesnius metus mes su juo (Putinu) drauge dirbome, ir dabar toliau dirbame, ir aš manau, niekas neabejoja, kad mūsų tandemas, mūsų bendradarbiavimas tik stiprės”, – pareiškė D.Medvedevas ketvirtadienį neeiliniame Valstybės Dūmos posėdyje.

Dūma toliau nagrinėja D.Medvedevo teikimą tvirtinti V.Putino kandidatūrą į premjero postą.

D.Medvedevas pabrėžė, kad Rusijoje dar labai daug ką reikia padaryti: tobulinti infrastruktūrą, sudaryti palankias sąlygas verslininkystei plėtoti, aktyviau integruoti šalį į pasaulinę ekonomiką, pasiekti rimtų laimėjimų švietimo, žemės ūkio ir būstų srityje.

„Na, ir, žinoma, svarbiausias uždavinys – pasiekti, kad žmonėms gyventi Rusijoje būtų patogiau ir saugiau”, – pabrėžė D.Medvedevas.

Jis itin pabrėžė, kad „visi šie uždaviniai užsibrėžti vadovaujant Vladimirui Putinui ir šiandien jie įtraukti į Rusijos plėtotės strategiją iki 2020 metų”.

D.Medvedevas pareiškė įsitikinimą, kad V.Putinas ne vien aiškiai įsivaizduoja, kaip juos įvykdyti, „bet ir kaip vyriausybės pirmininkas vaidins pagrindinį vaidmenį juos įgyvendinant”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.