Muzikantas aplenkė ralistą

Dainininkas Donatas Baumila-Dūnis tapo turnyro „Būk Play-Station asas 2008” atidarymo nugalėtoju, virtualioje lenktynių trasoje finale susikovęs su profesionaliu ralio lenktynininku Viliumi Rožuku, dalyvaujančiu ir Pasaulio ralio čempionate.

Savaitgalį Vilniuje, prekybos tinklo „Topo centras” parduotuvėje, vyko jau ketvirto turnyro „Būk PlayStation asas 2008” atidarymo šventė. Čia 9–12 metų vaikų turnyrui skirtus virtualius lenktyninius automobilius prieš turnyrą išmėgino žinomi Lietuvos scenos atlikėjai ir profesionalūs lenktynininkai. Stano, Alanas, Dūnis ir Soliaris susikovė su lenktynininkais Deividu Jociumi, Dominyku Butvilu, V.Rožuku ir Artūru Ežerskiu, kuriems lenktynių trasos – kasdienybė. Po kelių valandų įtemptos kovos į finalą iškopė „Kastanedos” grupei atstovaujantis Dūnis, pusfinalyje nugalėjęs Soliarį, ir V.Rožukas, pusfinalyje įveikęs D.Butvilą. Finale startinis jaudulys sutrukdė net ir patyrusiam lenktynininkui Viliui – jis padarė klaidą, kuria pasinaudojęs Dūnis išsiveržė į priekį ir nebepaliko vilčių Viliui.

Dūniui tai jau ne pirma sėkmė varžantis lenktynių trasoje. Pernai rugsėjį vykusiame „Žvaigždžių ralyje” jis taip pat buvo pranašesnis už varžovus ir tapo pagrindinio turnyro trofėjo savininku.

Nuo balandžio 28 d. lenktynininkų vietas užims vaikai. Registracija, treniruotės ir varžybos tradiciškai vyks 32-ose „Topo centro” parduotuvėse visoje Lietuvoje. Iki birželio 1 d. vyksiančiame virtualiame čempionate „PlayStation” galės dalyvauti 9–12 metų vaikai. Registracija ir treniruotės tęsis iki gegužės 14 d.

Turnyro finalas vyks birželio 1-ąją – Tarptautinę vaikų gynimo dieną. Per jį paaiškės žaidimų kompiuterio „PlayStation 3” laimėtojas. Jis dovanų gaus ir karščiausią pavasario naujieną – žaidimą „Grand Turismo 5 Prologue”, kuriuo vaikai rungtyniaus per visą turnyrą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.