M.Fox – seksualiausia

Aktorė Megan Fox užėmė pirmąją vietą 100 seksualiausių pasaulio moterų sąraše pagal populiaraus vyrų žurnalo FHM surengto balsavimo internetu rezultatus.

21-erių metų amerikietė, išgarsėjusi po filmo „Transformeriai”, užėmė nėščios Jessicos Albos vietą, kuri buvo pirmoji pernai ir kuri šiais metais atsidūrė trečiojoje eilutėje, užleisdama vietą aktorei ir buvusiai manekenei Jessicai Biel. Į pirmąjį penketuką taip pat pateko Kanados aktorė Elisha Cuthbert ir jos kolegė iš Amerikos Scarlett Johansson.

„Megan – pelnyta FHM titulo laimėtoja šiais metais. Ji jauna, seksuali, ji – kylanti žvaigždė, ir jos didelis seksualumas pakeitė šių metų sąrašo išdėstymą. Jos laukia didelė ateitis”, – pareiškė JAV kuriamos „FHMonline.com” redaktorius JR Futrellas. M.Fox debiutavo sąraše 2006 metais, būdama 68-ojoje vietoje, o pernai užėmė 65-ąją eilutę.

Į pirmąjį šių metų dešimtuką taip pat įėjo Kanados aktorė Emmanuel Chriqui, Amerikos aktorė ir dainininkė Hilary Duff, Kanados manekenė Trisha Helfer, pradedanti Amerikos aktorė Blake Lively, taip pat jos labiau patyrusi kolegė iš Britanijos Kate Beckinsale. Sąrašo naujokė – buvusi „Spice Girls” dalyvė ir futbolininko Davido Beckhamo žmona Victoria, kuri yra priešpaskutinėje 99-ojoje eilutėje. O pačiame gale atsidūrė 26-erių metų Britney Spears, apie kurios asmenines problemas pastaruoju metu kalbėta itin plačiai. Tuo tarpu 2004 metais B.Spears turėjo „pačios seksualiausios” karūną.

Į sąrašą dar pateko tokios visame pasaulyje žinomos gražuolės, kaip Angelina Jolie, Rihanna, Lindsay Lohan, Cameron Diaz, Beyonce Knowles, Jennifer Aniston, Eva Longoria Parker, Fergie, Katie Holmes, Paris Hilton ir Madonna.

Pasireiškė ir „rytų gražuolės” – 29-ąją vietą sąraše užėmė Rusijos tenisininkė Marija Šarapova, o 94-ąją Ukrainos manekenė ir aktorė Olga Kyrylenko, kuri vaidina Jameso Bondo merginos vaidmenį naujame filme apie agento 007 nuotykius.

Žurnalas FHM rengia balsavimą, siekdamas nustatyti 100 seksualiausių pasaulio moterų, jau 14-ąjį kartą. Šiais metais už kino, televizijos, muzikos, sporto ir mados atstoves buvo atiduoti 9 mln. balsų.

Dešimt seksualiausių moterų pagal FHM:

1. Megan Fox

2. Jessica Biel

3. Jessica Alba

4. Elisha Cuthbert

5. Scarlett Johansson

6. Emmanuel Chriqui

7. Hilary Duff

8. Trisha Helfer

9. Blake Lively

10. Kate Beckinsale

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.