Kas apsuko grupės „Biplan” galvas?

„Biplan” ketvertukas radijo stotims pasiūlė naują dainą „Nuodai”, kuri skambės ir iš rudenį pasirodysiančios naujos kompaktinės plokštelės.

Geros nuotaikos nestokojantiems grupės „Biplan” vaikinams pavasaris jau spėjo apsukti galvas. Pakilia nuotaika jie pasiryžo užkrėsti ir savo gerbėjus, todėl jiems siūlo naują dainą „Nuodai”. „Kadangi jau tikras pavasaris, tai ir naujasis kūrinys ne toks grėsmingas kaip mūsų ankstesnės dainos. Tai yra romantiška ir pavasariška melodija. Jos esmė – pavasario skleidžiami nuodai priverčia žmones iš naujo įsimylėti”, – LŽ pasakojo „Biplan” siela Maksas Melmanas. Čia pat jis džiugiai prisipažino, kad ir pats yra smarkiai paveiktas tokių nuodų.

Ramesni ir lyriškesni

Daina „Nuodai” bus įtraukta ir į rudenį planuojamą išleisti naują kompaktinę plokštelę, kurioje, be šios dainos, bus dar keliolika kūrinių. Ar visas albumas bus toks pat romantiškas kaip ir naujoji „Biplan” daina? „Prižadu, kad albume skambės labai įvairių nuotaikų kūriniai. Tiesa, tikriausiai naujosios kompaktinės ploštelės dainų visuma bus kiek lyriškesnė ir ramesnė, nei prieš trejus metus pasirodžiusio albumo „Chuligans” skambesys”, – tvirtina Maksas. Taigi trankius ir pašėlusius „Biplan” kūrinius pamėgę gerbėjai rudeniop turės kiek aprimti ir kartu su romantiškai nusiteikusiu ketvertuku pasinerti į subtilesnius romantiškus jausmus.

Dainuos Vokietijoje

Baigdami naujojo albumo išleidimo darbus „biplanai” ras laiko ir smagioms išvykoms į užsienio šalis. Paskutinėmis gegužės dienomis Vokietijos mieste Bonoje jie ketina surengti koncertą, skirtą išeiviams iš Lietuvos. Kitas pasirodymas vaikinų laukia Joninių naktį Berlyne. Tai pirmos „Biplan” gastrolės Vokietijoje, tačiau užsienio šalių scenos šiam ketvertukui tikrai nesvetimos. Jų dainos jau skambėjo Didžiojoje Britanijoje, gretimoje Latvijoje, Estijoje, Rusijoje, Ukrainoje, Albanijoje, netgi Kosove. Ten „Biplan” surengė koncertus ne tik specialiai skirtus mūsų šalies išeiviams, bet ir linksmino vietos tų kraštų publiką. Nė kiek ne mažiau negu būsimų koncertinių gastrolių aistra futbolui garsėjantys „biplanai” laukia ir Europos vyrų futbolo čempionato, kuris vyks Austrijoje ir Šveicarijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.