Motina „pasirūpino” suimtu sūnumi

Mažeikių rajono policijos areštinėje laikomą devyniolikmetį sūnų norėjusi aplankyti motina pati įkliuvo teisėsaugos sergėtojams.

37 metų A.B. į areštinę atėjo nešina dezodoranto indeliu, kuriame pareigūnai aptiko žalios spalvos augalinės kilmės masę. Manoma, kad tai marihuana, liaudyje vadinama žole. Tačiau tiksliai medžiagos kilmę dar nustatys ekspertai.

Šis atvejis patvirtina, kad obuolys nuo obels netoli rieda. Devyniolikmetis mamos sūnelis teisėsaugininkams įkliuvo dėl narkotinių medžiagų laikymo ir platinimo. Norėdama sūnui pabūti gera, motina pati užsitraukė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

A.B. į areštinę aplankyti suimto sūnaus atvyko praėjusį penktadienį ir atnešė siuntinį, kuriame buvo dezodoranto indelis. Pareigūnams kilo įtarimų, todėl jie indelį atidžiai patikrino. Nuojauta neapvylė. Pirminiais duomenis – moteris, sūnaus prašoma, atnešė pastarajam narkotinių medžiagų. Įtariamoji po apklausos paleista.

Neatmetama versija, kad motina galėjo nežinoti apie dezodoranto indelyje buvusius narkotikus ir juos atnešė sūnaus raginama. Kartu tiriama, ar indelį galėjo perduoti sulaikytojo devyniolikmečio neteisėto verslo bendrininkai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.