Ekskomisaras grįžta į Dzūkiją

Buvęs policijos generalinis komisaras pasirinko darbą privačioje bendrovėje Alytuje, tačiau žada dar kiek pailsėti. Itin aukštus reitingus per visuomenės apklausas pelnydavęs Vytautas Grigaravičius tvirtina bent artimiausiu metu į politiką neisiantis.

„Darbą susiradau. Bet dar nedirbu, neskubu, noriu pailsėti, atsigauti, kitaip tariant, pasimėgauti laisve”, – vakar LŽ sakė sausį į pensiją išėjęs V.Grigaravičius. Kai girtas policininkas Skuodo rajone mirtinai partrenkė tris berniukus, generalinis komisaras atsistatydino lapkričio viduryje, bet dar kurį laiką vadovavo policijai, kol jam buvo rasta pamaina.

Paskutines dienas vadovaudamas Policijos departamentui V.Grigaravičius gruodžio pabaigoje LŽ sakė, kad jau tada buvo sulaukęs keleto darbo siūlymų iš privačių bendrovių Vilniuje. Tada jis tikino, kad būtų dirbęs „pagal profesiją”. Vis dėlto buvęs generalinis komisaras siūlymais likti ir dirbti sostinėje nepasinaudojo. Jis pasirinko darbą Dzūkijoje. Tačiau kol kas V.Grigaravičius nenori įvardyti, kokioje bendrovėje ketina įsidarbinti. „Nenoriu sakyti, kol nepradėjau darbuotis privačioje įmonėje. Tai bus Dzūkijoje, bet aprėps ne tik ją. Iš karto sakiau, kad baigęs tarnybą važiuosiu į Alytų”, – kalbėjo V.Grigaravičius.

Buvęs policijos generalinis komisaras vakar dar nenorėjo atskleisti ir būsimos veiklos pobūdžio. Pasak jo, tai – privatus verslas. Paklaustas, ar darbas neturės nieko bendra su jo ankstesne tarnyba, V.Grigaravičius atsakė itin aptakiai: „Gal šiek tiek siesis.”

Buvęs policijos vadas dar sykį pabrėžė neskubąs pasinerti į naują veiklą. „Dar nenoriu pulti į tuos darbus. Laiko yra: pensiją moka, duonai užtenka”, – sakė V.Grigaravičius.

Paprašytas pakomentuoti pastaruoju metu pasigirstančius balsus apie galimą jo ėjimą į politiką V.Grigaravičius buvo kategoriškas: „Į politiką neinu. Nesiruošiu to daryti. Bent jau dabar tikrai ne. Kas bus po penkerių ar dešimties metų, bus matyti.”

Kol kas buvęs aukštas pareigūnas stengiasi atsipalaiduoti – planuoja vykti žvejoti, kartu su žmona lankėsi Ispanijoje. „Pirmą kartą per 30 metų. Iki šiol dėl darbų mums kartu pailsėti nepavykdavo – aš sau, ji sau. Aš – komandiruotėse, ji – kokiose nors kelionėse su draugėmis”, – kalbėjo V.Grigaravičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.