Kraupus kerštas už kelis šimtus litų

Keršydami sukčiui du jauni vyrai perpjovė jam gerklę ir kirviu sukapojo jo nepilnametę draugę.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Vilniuje žiauriai nužudytas 21 metų jaunuolis ir pasikėsinta nužudyti jo 17-metę draugę. Dėl labai sunkios būklės merginos gyvybės vakar medikai kovojo vienos iš sostinės ligoninių reanimacijos skyriuje. Vilniaus kriminalistai nusikaltimą išaiškino karštais pėdsakais – vakar į areštinę buvo uždaryti du įtariamieji.

Per užpuolimą pora buvo viename iš Pašilaičių gatvės 1-ojo namo butų (jį nuomojosi minėtasis vaikinas). Kaip žudikai pateko į namus, policija vakar dar nenorėjo atskleisti.

Į butą patekę žmogžudžiai aukoms buvo negailestingi: ir vaikino, ir merginos galvose bei kūnuose – daugybė kirstų žaizdų. Manoma, kad jie kapoti kirviu. Paskui vaikinui peiliu perpjauta gerklė.

Užpuolikams išėjus, apie 3 valandą sunkiai sužalota 17-metė dar sugebėjo paskambinti į Bendrąjį pagalbos centrą. Atvykus policijai ir medikams, jos draugas buvo nebegyvas.

Pareigūnams dirbant nusikaltimo vietoje, į butą parėjo 4 kartus teistas 23 metų vyrukas – nužudytojo draugas. Jis ilgai buvo apklausiamas. Paaiškėjo, kad jis šiame bute kartais nakvodavo, su nusikaltimu nesusijęs.

Kriminalistai neatskleidžia, kaip jiems pavyko per keletą valandų išsiaiškinti šį nusikaltimą. Bet jau vakar rytą, kitame sostinės mikrorajone buvo sulaikyti du Vilniaus rajono gyventojai (gimę 1988 ir 1983 m.). Abu į policijos akiratį iki šiol nebuvo patekę. Dabar jiems gresia įkalinimas iki gyvos galvos.

Paaiškėjo, kad nužudytasis vertėsi sukčiavimu: dienai išsinuomojęs butą tučtuojau pernuomodavo jį gerokai ilgesniam laikui. Sukčiaus aukomis tapo ir tiedu Vilniaus rajono gyventojai. Sostinės policijos Nusikaltimų tyrimo tarnybos viršininko pavaduotojas Paulius Kliukas neatskleidė, kokia suma iš jų buvo išviliota apgaule, tačiau patikslino, kad ji nesiekė tūkstančio litų (butą nuomojosi mėnesiui). Nužudytasis kartą jau buvo teistas už sukčiavimą.

Apgauti vaikinai kažkaip surado sukčių ir vakar naktį atvažiavo keršyti. Policijos manymu, nužudyti merginą buvo pasikėsinta tik todėl, kad ji pasipainiojo ne laiku ir ne vietoje. Kai kurių šaltiniu teigimu, ji yra vaikų globos namų auklėtinė.

Buvo apklaustas ir žudikus į nusikaltimo vietą atvežęs jaunuolis. Tačiau, panašu, jis nežinojo, ką tiedu ketina padaryti, todėl jis po apklausos paleistas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

13 atsiliepimų į "Kraupus kerštas už kelis šimtus litų"

  1. Julius

    Manau kiekvienas zmogus verciasi kaip gali, na sugalvojo vaikinukas kaip uzdirbti pinigu ir tiek, nuzudyti del pinigu manau tai yra per ziauri bausme, tam yra policija teismai kad sprestu zmogaus likima.. mano manymu turetu buti skirta griesciausia bausme tiems kurie nuzude zmogu ir suzalojo panele.. 👿

  2. juliau -kvaily

    ar pateisini toki pinigu uzsidirbimo buda? -tada toks pat likimas laukia ir taves

  3. Juozas

    Nežinau, bet man atrodo, kad iš tos nelaimės kai kurie pinigų „uždarbiautojai” pasimokys ? Kodėl Amerikoje žmonės daugiausia šypsosi vienas kitam, o ne koliojasi ir siunčia rusiškai į tam tikras kūno vietas, kaip yra mūsuose? Ogi ten nežinai, kaip priešais esantis žmogus sureaguos į tavo užgauliojimus. Jis pilnai gali išsitraukti iš kišenės šaunamąjį ar kitokį ginklą ir pamokyti kultūros… Todėl geriau būti kultūringai besišypsančiam, nei gauti į tarpuragį už garsiai išreikštą pagiežą. Šypsokimės geriau ir jokiu būdų neskriauskime vieni kitų!!!!!

  4. nu nu

    taip ir reikia, prisidirbo vaikinukas ir gavo, nu gal per grieztai aisku, bet… kitas dalykas butu jei nekaltai butu ji nuzude, o dabar… viskam yra atpildas, bus pamoka visiems sukciams 😀

  5. gs13

    pats kaltas – sukciavo! Ne ant tu zmoniu uzsirove ir viskas …

  6. jei galima vieniems

    kodel negalima kitiems, nes jei Ziemelis gali pirkti ar kitais budais isvilioti nekilnojama turta( zeme, sodybas) irveliau pardavineti uz zimiai didesnia kaina,kitiems irgi verstis nekilnojamo turto spekuliacija. Bausti tokius spekuliantus reikia bent 10 metu, tada ir tokiu zmogzudisciu nebus. O tokiems zudikams reikia atlikti tokia pacia bausme su tuo paciu kirviu. Ir butinai viesai, kad visi pamatytu koks uz tokius darbelius atpildas laukia.

  7. VIENAREIKSMISKAI

    NEDARYKITE KITIEMS TO-KO NENORITE,KAD PADARYTU JUMS.Gyvenkite padoriai.

  8. Ramunas

    Ne is gero gyvenimo taip darosi!

  9. Negailestingoji

    Nesuprantu, kaip galima pateisinti smurta ir teigti, kad „…prisidirbo vaikinukas ir gavo, nu gal per grieztai aisku..” Vaikinuka uz ausu reikejo i policija nutempti. Tik tokiu atveju butu „gaves” pagal nuopelnus. Niekaip nesuvokiu, kiek ziaurumo ir neapykantos reikia, kad uzmustum kita zmogu ir susigadintum sau gyvenima?

  10. Algirdas

    Kerstas ne geriausias budas isspresti problema.
    Mokykites is Seimo nariu: … kompromisas ir nauda…

  11. pastebejimas

    Idomu kur kaimynai buvo, juk su kirviais kapoti zmones tai ne pasnibzdom sneketis. O zudikai tokie jauni
    😯 kas bus kai gryz is kaliuzes bus profai, eis su dalgiais galvas sienaudami. Tie kurie pateisina juos saugokit galveles kas zino, jei toleruojat toki buda ieskot teisybes tai galit ir jus kada i ta karusele isokt pasisupt. Tik klausimas aukos ar zudiko vaidmeni jums likimas parinks.

  12. as

    Gerai cia ji pamoke, ka gali padaryti policija? Ji turi rimtesniu darbu ir su tais dar nesusitvarko. Nejuokinkit, tokiu sukciu niekas negaudo, sunku dar ir atrasti toki, ir irodyti kazka, tai zmones patys linco teisma pasidare. 😕

  13. matas

    dabar reik su dirzu vaziuot bet ka daryt jei uzmirstiarba dabar jau reiks nakti vaziauot su lemenem ir su acvaitu ir su salmu koke nesamone 😯 😡

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.