Sumušta Audrė Kudabienė

Filmavimo metu Vilniaus rajone buvo sumušta laidos „Srovės” kūrybinė grupė. Policija tiria tiek „Srovių” vedėjos Audrės Kudabienės, tiek bandyto nufilmuoti vyriškio pareiškimus. Abi šalys jaučiasi teisios.

Incidentas įvyko užvakar apie 21 valandą Pagirių kaime. „Srovės” atvyko filmuoti siužeto laidai apie vyriškį, palikusį savo sugyventinę po to, kai ši loterijoje laimėjo milijoną litų. Moteris teigia, kad jos buvęs sugyventinis Vladimiras apgaulės būdu pasisavino daugiau kaip 600 tūkst. litų ir išsikraustė pas kitą moterį.

Ketvirtadienį pavakare laidos vedėja ir operatorius atvyko į Pagirių kaimą, kur šiuo metu su kita moterimi ir neseniai gimusiu kūdikiu gyvena Vladimiras. A.Kudabienė pareigūnams teigė, kad jie filmavę viešoje vietoje – namo laiptinėje. Būsimasis laidos herojus grįžo namo ir lipdamas laiptais pamatė operatorių su kamera. Pareigūnams A.Kudabienė sakė, kad vyras, netaręs nė žodžio, puolė žurnalistus. A.Kudabienė vakar dirbo ir kalbėtis negalėjo. Į LŽ klausimus sutiko atsakyti jos vyras, laidos prodiuseris Gintaras Kudaba. „Audrė vėlai grįžo, tad išsamiau pasikalbėti nespėjome, – sakė G.Kudaba. – Žinau, kad sugadinta filmavimo kamera, sumuštas operatorius.” Pasak prodiuserio, Audrė nukentėjusi mažiau, tačiau moteris patyrė moralinį sukrėtimą.

Policiją dėl namo laiptinėje kilusių muštynių iškvietė kaimynai. Pareiškimus dėl sumušimo pareigūnams parašė abi šalys. Pareigūnai kol kas atsisako komentuoti, kas kaltas dėl incidento. „Visi įvykio dalyviai bei liudytojai apklausti. Pradėjome ikiteisminį tyrimą”, – LŽ sakė Vilniaus rajono policijos viršininko pavaduotojas Josifas Kuzmickis. Pareigūnai dar aiškinasi, kas pradėjo muštynes. Visiems nukentėjusiesiems dar vakar turėjo būti atlikta medicininė ekspertizė. Pasak J.Kuzmickio, situacija aiškesnė turėtų pasidaryti kitą savaitę gavus ekspertų išvadas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

2 atsiliepimai į "Sumušta Audrė Kudabienė"

  1. petras

    keista kad tik tiek sumuse, nes nei ji, nei operatorius nesupranta jeigu pasakai kad as nenoriu buti filmuojamas. lenda i akis su savo visokiai nesamoningais klausimai. kazkur kazka isgirdo ir atvaziavo teisybes ieskot. galetu dar karta sumust
    😀

  2. as

    ir gerai padare diedas, kad pamoke zurnaliugas, o tai kita karta kai paziurai reportazus tai net keista kiek zurnalistas turi buti izulus, kad sitaip lystu i akis. na del apgautos bobeles tai cia kitas reikalas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.