Unikali galimybė išgirsti A.Bocelli

Vienu įspūdingiausių balsų pasaulyje tituluojamas dainininkas Andrea Bocelli atvyksta į Lietuvą.

Po dvejus metus trukusių derybų į Lietuvą koncertuoti atvyksta A.Bocelli. Maestro pripažįstamas geriausiu balsu pasaulyje. Dainininkas per metus surengia tik dešimt koncertų, ir vienas jų liepos 31 dieną įvyks Vilniuje.

Gausybė apdovanojimų

A.Bocelli muzikos populiarumo fenomenas stebina pasaulį. Nuo 1995 metų parduota daugiau nei 20 mln. jo albumų kopijų. 1997 metais šis dainininkas laimėjo specialų „Golden Lion” apdovanojimą už savo neįtikimo populiarumo sulaukusią lyrišką dainą „It’s Time to Say Goodbye”, o 1999 metais buvo apdovanotas „Grammy” prizu. Tai buvo didelis įvykis muzikos pasaulyje, nes pirmą kartą po 38 metų šis apdovanojimas atiteko klasikinės muzikos atlikėjui. 2002 metais A.Bocelli laimėjo dar du Pasaulio muzikos apdovanojimus. Ir tuo jo muzikinis kelias nesibaigia, albumų parduodama vis daugiau, o jo populiarumas vis dar auga.

Itin retai koncertuojantis A.Bocelli – vienintelis atlikėjas, kuriam puikiai pavyksta suderinti populiarias dainas ir garsiausių operų arijas.

Duetas su aktore

Italų kilmės dainininkas A.Bocelli yra atlikęs daugybę garsiausių duetų partijų su tokiais iškiliais dainininkais, kaip Celine Dion, Sarah Brightman, Marta Sinchez, Laura Pausini, Kenny G, Christina Aguilera, Steve’as Wonderis, Mario Reyes („Gipsy Kings”) ir daugybe kitų. Ne viena itin populiari scenos žvaigždė svajoja apie galimybę padainuoti duetu su juo.

Šio menininko balsui tiesiog neįmanoma atsispirti. Aktorė Elizabeth Taylor per koncertą Holivude užlipo ant scenos, kad pareikštų dainininkui pagarbą. A.Bocelli pakvietė aktorę pasilikti scenoje ir padainuoti kartu. „Mano širdis tarsi įstrigo gerklėje, aš vos galėjau kvėpuoti”, – dalijosi įspūdžiais aktorė. – Lipau nuo scenos apimta ekstazės, bijodama atsitrenkti į smuikininką.”

Stulbinamas populiarumas

A.Bocelli muzika populiari visoje Europoje, o Amerikoje italų dainininko plokštelės tampa bestseleriais. Viename pastarųjų koncertinių turų visi bilietai į koncertus stadionuose, kuriuose telpa daugiau nei po 20 tūkst. žmonių, buvo parduoti žaibiškai. Išskirtiniame koncerte Vilniaus Vingio parke parduodamų bilietų skaičius bus ribotas. Koncerto organizatoriai šios žvaigždės talento gerbėjams jų pasiūlys tik 15 tūkstančių. Tai bus vienintelis A.Bocelli koncertas Rytų Europoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.