Madonna – valdinga moteris

Pirmadienio vakarą dainininkas Justinas Timberlake’as per popžvaigždės Madonnos priėmimo į Rokenrolo šlovės muziejų ceremonijoje pasakė žaismingą kalbą.

Šis pavadino Madonną dėl kontrolės pamišusiu žmogumi ir papasakojo, kaip „materialioji mergina” kartą užkulisiuose suleido jam vaistų.

Be to, per ceremoniją Niujorko viešbutyje „Waldorf” sakydamas įžūlų monologą dainininkas pareiškė, kad problemų kamuojama buvusi jo draugė Britney Spears mėgdžioja Madonną.

Šaukiančius gerbėjus nutildęs žodžiais „Užsičiaupkit, šis vakaras skirtas ne man”, J.Timberlake’as, prodiusavęs Madonnos naujausią albumą „Hard Candy”, pasakė: „Žmonės visada klausia, ar ji tokia pamišusi dėl kontrolės, kaip kad kalba žmonės. Po velnių, taip. Londone įrašinėjome albumą ir aš prastai jaučiausi. Ji pasakė: „Ar norėtum B12 (vitamino – red. past.) injekcijos?” Pasak dainininko, ji pasirausė rankinėje, ištraukė švirkštų maišelį ir tarė: „Maukis.”

„Nežinau, ką jūs į tai atsakot, tad nusimoviau kelnes. Ji suleido vitaminų man į užpakalį. Tai buvo viena nuostabiausių mano gyvenimo dienų, – toliau pasakojo jis. – Štai kokia Madonna mums visada bus. Injekcija į užpakalį, kai jos mums tikrai reikia.”

Rokenrolo šlovės muziejuje pirmadienį su Madonna buvo priimti Leonardas Cohenas, rokeris Johnas Mellencampas, britų popgrupė „The Dave Clark Five” ir instrumentinė grupė „The Ventures”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.