Muzikiniu šou Raimonda daugiau nesusigundys

Dainininkė Raimonda Masiulytė, nurimus „Eurovizijos” aistroms, linkusi pamiršti netaktišką komisijos nario repliką ir tvirtina, kad vėl jaučiasi laiminga. Jos laimė – buvimas scenoje, gerbėjų palaikymas ir jausmai mylimajam.

Raimonda muzika susidomėjo būdama penktoje klasėje, tuomet ir pradėjo lankyti gimtojo miesto Tauragės muzikos mokyklą, chorinio dirigavimo specialybę. Po kelerių metų supratusi, kad savo ateitį mato tik muzikuodama, ir sulaukusi mamos pritarimo, išsirengė į sostinę, M.K.Čiurlionio menų gimnaziją. Nuo tada, būdama vos trylikos metų, kaip prisipažįsta Raimonda, pradėjo gyventi gana savarankiškai, be mamos priežiūros. Vėliau – mokslai Vilniaus konservatorijoje. Čia Raimonda pasirinko džiazo specialybę, tačiau studijas ji ryžosi nutraukti tuomet, kai laimėjo atranką į muzikinį realybės šou „Dangus 2”.

Supratinga mama

Raimonda tikina, kad kiek save prisimena, visuomet svarbius sprendimus priimdavo pati, net nepasitarusi su artimaisiais. „Mano tėvai išsiskyrę, gyvenau su mama, kuri manimi rūpinosi, tačiau į mano gyvenimą ir sprendimus nesikišo. Ji niekuomet manęs nespaudė, nuo pat mažens buvau pratinama apsispręsti savarankiškai. Nebuvome iš tų žmonių, kurie gali sau leisti gyventi laisvai, nevaržomi finansinių rūpesčių. Todėl kartais pamanau, kad mama būtų laimingesnė ir ramesnė žinodama, jog esu teisininkė ar turiu kitą, didesnių garantijų bei stabilumą teikiantį išsilavinimą, tačiau ji man nė sykio nepriekaištavo, visuomet jaučiau jos pritarimą, paramą”, – LŽ pasakojo Raimonda.

Tikro garso muzikos vakarėliai

Mamos suteikta laisvė ir pasitikėjimas merginą skatino kuo greičiau tapti finansiškai nepriklausoma. „Teko išbandyti ir padavėjos, ir valytojos darbą, taip pat gatvėse praeiviams dalyti lankstinukus. Tiesa, ilgai šitaip neištverdavau, nuolat sukosi mintis, kad privalau rasti būdą, kaip pragyventi iš muzikos. Ir, atrodo, pagaliau jį radau, dabar jau galiu pasakyti, kad mano darbas – dainuoti”, – džiaugiasi mergina.

Pastaraisiais mėnesiais Raimondą galima išvysti tikro garso muziką propaguojančių klubų scenose. Čia ji pristato dainas iš planuojamo išleisti solinio albumo. Kada tiksliai laikys rankose savo debiutinę kompaktinę plokštelę, Raimonda dar nesiryžta prognozuoti. „Tačiau mano kompaktinis diskas tikrai bus”, – neabejoja ji. Be to, jos svajonėse yra ir tikro garso muzikos vakarėliai, kuriuose ji norėtų gerbėjams dainuoti žinomų užsienio atlikėjų naujai interpretuotas dainas.

Karti patirtis

Realybės šou „Dangus 2” Raimondai buvo sėkmingas, ji tapo finalininke. Vis dėlto dabar atlikėja tvirtina, kad pažinusi tokio šou užkulisius, tikrai nesiryžtų ten eiti pati, o ir kitiems tokio būdo išgarsėti nerekomenduoja. „Galbūt visa problema ta, kad eidama į šį šou, tiksliai nežinojau, ko siekiu ir tikiuosi. Dalyvauti atrankoje mane paskatino vaikinas, o patekti į televiziją net ir tada nesitikėjau”, – pasakoja pašnekovė. Tačiau dainininkė neneigia, kad naudos ši patirtis vis dėlto suteikė: dalyvių laukė įdomios, anksčiau nepatirtos vokalo ir aktorinio meistriškumo pamokos. Nepaisant to, realybės šou, anot Raimondos, daugiau iš jos atėmė, nei davė. „Patyriau daug streso. Po šio šou man prilipdyta etiketė, kad esu isterikė ir viskuo nepatenkinta”, – guodėsi Raimonda. Nors mergina dar gyvendama realybės šou patalpose kalbėjo, kad visi ten esantys žmonės yra ne draugai, o tik aplinkybių suvesti žmonės, vis dėlto Raimonda džiaugiasi, kad pavyko susibičiuliauti su Justu ir Adele. Su jais draugystė tęsiasi ir dabar.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.