„Mango” atsisveikinimas – su papildomu koncertu

Kovo 2-ąją uostamiesčio kultūros centre Žvejų rūmuose „Mango” trijulė paskutinįkart pasirodys gimtojo miesto publikai. Didžiulis klaipėdiečių susidomėjimas lėmė, kad tądien vyks du grupės koncertai.

Bilietai į grupės pasirodymą 18 val. buvo išpirkti labai greitai, tad nutarta surengti papildomą koncertą 14 val.

Įspūdingas „Mango” pasirodymas sausį vykusioje „Radiocentro-2008” muzikos apdovanojimų ceremonijoje, kurio metu puikių kostiumų ir teatrinio grimo dėka merginos virto viliokėmis kurtizanėmis, – tik užuomina į tai, ką dešimtmetį gyvuojanti trijulė rengia finaliniams savo pasirodymams.

„Baigiamieji koncertai didžiuosiuose šalies miestuose mums yra puiki proga pasinerti į prisiminimus ir pademonstruoti visa tai, ko išmokome ir kuo žavėjomės per visą savo grupės istoriją. Per tą laiką ant populiarumo bangos viena kitą pakeitė daug įvairiausių muzikos ir mados tendencijų. Niekada aklai jomis nesekėme, tačiau visada laikėmės nerašytos taisyklės – nesikartoti ir kaskart pateikti klausytojams kažką naujo, nematyto mūsų popscenoje.

Tikimės, mums tai pavyko, o visus mūsų sukurtus įvaizdžius dar kartą pamatysite koncerte ir patys galėsite įvertinti, ką gero mes nuveikėme!” – šypsosi Viktorija Perminaitė, Rima Petrauskytė ir Lina Šerpytė.

Repeticijų šurmulys, į kraują įaugusios populiarios dainos, kostiumų kūrimas – „Mango” gyvenime vyksta paskutinįjį mėnėsį. Tačiau merginos nesijaučia vienišos. Jas palaiko ne tik gausūs gerbėjai, bet ir ištikimųjų pagalbininkų komanda: choreografai, šokėjai, prodiuseriai, stiliaus specialistai ir kiti.

Be gausių šokėjų, kurie pastarąjį dešimtmetį talkino grupei, ir dabar vėl susirinko drauge rengti baigiamųjų koncertų programos, scenoje „mangietėms” padės ir specialiai šia proga vėl į kolektyvą susibūrę prieš ketverius metus karjerą baigusios grupės „Pikaso” vyrukai Dainius, Dovydas ir Robertas.

Baigiamųjų koncertų gimtajame uostamiestyje „mangietės” laukia su ypatinga nuotaika. „Per daugelį kūrybinės veiklos metų visa Lietuva mums tapo tikrais namais, jokiame gimtosios šalies mieste nesijaučiame svetimos. Tačiau soliniai koncertai mūsų brangiojoje Klaipėdoje, kur gyvena artimiausi žmonės, giminės, draugai, bičiuliai, mums yra ypač svarbūs. Tikimės, kad jų atmosfera bus ypač šeimyniška, ir padarysime viską, kad visą vakarą praleidę su mumis ir mūsų garsiausiomis dainomis, namo grįžtumėte kupini gerų emocijų!” – žada merginos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.