Policija nubaudė Vyriausybės atstovę

Kelionė į Palangą Vyriausybės atstovei Klaipėdos apskrityje baigėsi nemalonumais. Už neleistinoje vietoje paliktą automobilį jai teks mokėti baudą.

Tačiau valstybės tarnautoja tvirtino taisyklėms nusižengusi ne iš piktos valios, o dėl neapdairumo. Vakar Kristina Vintilaitė dalyvavo Palangos savivaldybės tarybos posėdyje. Šiam pasibaigus, Vyriausybės atstovės laukė nemalonus siurprizas.

Išėjusi iš Gintaro gatvėje esančio pastato, kuriame vyko posėdis, ji rado užblokuotą savo automobilio „Ford Mondeo” ratą.

Vyriausybės atstovės mašina pareigūnų dėmesį patraukė, nes buvo palikta ant šaligatvio. Be to, šioje Gintaro gatvės pusėje transporto priemonėms sustoti draudžiama. Apie tai informuoja ženklas.

K.Vintilaitė savo kaltę pripažįsta. Pasak Vyriausybės atstovės, situacija buvo paprasta – kelių eismo taisykles ji pažeidė dėl neapdairumo.

„Atvažiavau iki posėdžio likus trims minutėms. Nenorėjau vėluoti. Labai skubėjau. Vietos automobiliui prie savivaldybės nebuvo. Nusprendžiau jį palikti kitoje gatvės pusėje. Nepajutau, kad mašiną pastačiau ant šaligatvio. Pastarasis buvo žemas. Tad pagalvojau, jog čia statyti automobilius galima. O ženklo nepastebėjau”, – dienraščiui pasakojo valstybės tarnautoja.

Vyriausybės atstovė prisiminė, jog abejonės, ar leistinoje vietoje paliko automobilį, ją apniko dar tarybos posėdžio metu.

K.Vintilaitei keista pasirodė tai, jog šioje Gintaro gatvės pusėje daugiau mašinų nestovėjo. „Pamaniau, jog kažkas ne taip. Tačiau išeiti iš tarybos posėdžio ir pasižiūrėti, ar viskas gerai, buvo nepatogu”, – tvirtino Vyriausybės atstovė, automobilį vairuojanti apie dešimt metų. Policijos pareigūnai K.Vintilaitei už kelių eismo taisyklių pažeidimą skyrė 50 litų baudą.

„Neapdairumas kainuoja. Prasižengiau ir dabar teks sumokėti baudą”, – apgailestavo Vyriausybės atstovė, kuri iki šiol už kelių eismo taisyklių pažeidimus nuobaudų nėra gavusi.

Palangos centre vairuotojams tinkamai pastatyti automobilį iš tiesų sudėtinga. Čia yra tik viena aikštelė, kuri nuolat perpildyta. Nežiūrint į tai, daugelyje miesto gatvių transporto priemonių stovėjimas ribojamas.

Dėl to gerai nežinantys kurorto vairuotojai, neretai patys to nenumanydami, pažeidžia kelių eismo taisykles. Taip dažniau atsitinka vasarą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma .

1 atsiliepimas į "Policija nubaudė Vyriausybės atstovę"

  1. geta

    Nepajutau, kad masina pastaciau ant saligatvio, o zenklo nepastebejau 😀 Jau geriau butu patylejusi… Jei jau tokia nejaucianti ir nepastabi, gal aplamai nelabai jai vairuoti galima. Na, dar zenklo nepastebeti-tiek to, bet dar ir nejauciant ant saligatvio „uzlipti”, to jau daugoka.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.