Į aplinkos viceministro postą pretenduoja ir humoristas A.Orlauskas

Toliau savo komandą telkiantis naujasis naujasis aplinkos ministras Artūras Paulauskas į viceministrus gali pasirinkti savo bendravardį, partijos kolegą ir žinomą humoristą Artūrą Orlauską, plačiai pažįstamą Zakarausko slapyvardžiu.
Kaip rašo dienraštis „Lietuvos žinios”, netrukus 46-erių sulauksiantis A.Orlauskas politikoje ne naujokas. Jau antrą kadenciją jis yra Kauno rajono savivaldybės tarybos narys, porą metų dirbo vicemeru.

Pasak Nujosios sąjungos prezidiumo nario parlamentaro Algirdo Monkevičiaus, partijos prezidiume buvo diskutuojama dėl kelių kandidatūrų į viceministro postą. A.Paulausko paprašyti jas pasiūlė partijos skyriai. Kauno miesto ir rajono socialliberalai mano, kad į viceministrus puikiausiai tiktų Zakarauskas. Anot A.Monkevičiaus, kai kam šis siūlymas atrodė netikėtas, nes paskui kandidatą tęsiasi humoristo šleifas. Tai visuomenės gali būti nesuprasta ir įvertinta neigiamai.

„Kita vertus, negalima žmogų vertinti pagal įvaizdį, reikia atsižvelgti į tai, ar jis turi idėjų, sugeba dirbti”, – sakė A.Monkevičius. Jis pats prisipažino pretendento asmeniškai nepažįstantis, tačiau visi kauniečiai apie jį kalba tik teigiamai, vertina jo dalykiškąsias savybes. Be to, anot parlamentaro, Zakarauskas yra baigęs technologinio pobūdžio studijas. Oficialioje humoristo biografijoje teigiama, kad šis tuometiniame Kauno politechnikos institute įgijo mašinų gamybos technologo specialybę.

Kaip LŽ sakė A.Monkevičius, NS prezidiume tik buvo pasikeista nuomonėmis apie kandidatus, tačiau sprendimą, kurį rinktis į viceministrus, ministras priims pats.

„Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti”, – LŽ sakė A.Paulauskas, paklaustas, ar Zakarauską ketina kviesti dirbti viceministru.Ministras teigė pasakysiantis tik tada, kai apsispręs.

Pats A.Orlauskas, paklaustas, ar sutiktų užimti viceministro postą, jei gautų tokį pasiūlymą, prisipažino, kad svarstytų visus variantus.

A.Orlauskas-Zakarauskas estradoje žinomas daugiau kaip 20 metų. Jis buvo vedėjas ar vaidino populiariose humoristinėse laidose, parašė kelias knygas, nusifilmavo vaidybiniuose filmuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Į aplinkos viceministro postą pretenduoja ir humoristas A.Orlauskas"

  1. Leo

    Tragikomiška ir vyriausybė. Nieko nuostabaus,kad dar vienu humoristų pasipildys jų gretos. Bus linksmiau taboro vedliui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.