Į Lietuvą atvyks nepakartojamas M.Galkinas

Vienas populiariausių Rusijos pramogų pasaulio atstovų, ypač mėgstamas brandesnio amžiaus damų, Maksimas Galkinas sugrįžta į Lietuvą, parengęs visiškai naują programą.

Žiūrovų pageidavimu kovo mėnesį koncertinė agentūra „Infoshow” organizuoja net keturis šio žymaus humoristo pasirodymus didžiausiuose šalies miestuose. Tačiau pastarosiomis dienomis Lietuvą pasiekė žinia, kad M.Galkinas Šveicarijos kalnuose vos išvengė rimtų problemų. Kaip teigia DELFI, cituodamas leidinį „Tvoj den”, leidžiantis nuo kalno Saint-Maurice slidinėjimo kurorte Maksimui staigiai pakilo kraujospūdis ir jam prireikė skubios medikų pagalbos.

Nepaiso medikų

Artimieji paskambino žvaigždės asmeniniam gydytojui, tačiau jis telefonu galėjo tik patarti ir pasakė, jog laukia humoristo iškart grįžus į Maskvą.

Problemos dėl širdies televizijos laidų vedėjui prasidėjo praėjusią vasarą – jį kamavo stiprūs skausmai krūtinėje ir dažnas dusulys. M. Galkinui gydytojai nustatė širdies nepakankamumą, skyrė vaistų, vitaminų ir pasiūlė mažinti darbo krūvį.

Pasak šaltinių, medikų rekomendacijas jis ignoruoja, jaunoji žvaigždė nepaiso perspėjimų ir slidinėdamas Šveicarijos kalnuose kasdien praleidžia po aštuonias valandas.

Parodijavo bendramokslius

31-erių M.Galkinas Rusijoje ir už jos ribų dažnai apibūdinamas epitetais žavus, talentingas, nepakartojamas. Jis išgarsėjo kaip parodijų meistras, dainininkas, aktorius ir laidų vedėjas. Dar mokydamasis vidurinėje M.Galkinas ėmė parodijuoti bendraklasius, mokytojus ir mokyklos direktorių, o sulaukęs 13 metų pirmą kartą pabandė parodijuoti paskutinį Sovietų Sąjungos vadovą Michailą Gorbačiovą. Kaip tik ši parodija M.Galkinui atvėrė kelią ir į didžiąją sceną.

Pradedantį parodijų meistrą pastebėjo Borisas Brunovas ir pakvietė jį į savo Estrados teatrą, netrukus Maksimas ėmė gastroliuoti su rusų humoro grandu Michailu Zadornovu.

M.Galkinas buvo apdovanotas „Triumf” ir „Zolotoj Ostap” premijomis, jo veidas vis dažniau šmėkščiojo televizorių ekranuose. Vėliau M.Galkinui prodiuseriai patikėjo laidą „Kas nori tapti milijonieriumi?”, kurią veda iki šiol. Beje, jis jauniausias iš visų 57 pasaulio šalyse rodomos laidos „Kas nori tapti milijonieriumi?” vedėjų.

Bičiulystė su A.Pugačiova
Palydint senuosius metus Rusijos televizija irgi neapsiėjo be M.Galkino benefiso su Ala Pugačiova. Draugystė su Rusijos estrados primadona irgi padėjo išgarsėti. Įrašęs bendrą dainą „Bud ili nibud” jis pradėjo dainininko karjerą. Šiltus santykius su gerokai vyresne A.Pugačiova itin mėgsta komentuoti Rusijos spauda. Kai primadona išsiskyrė su Filipu Kirkorovu, geltonoji spauda M.Galkiną net vadina realiausiu kandidatu užimti jo vietą.

„Infoshow” teigimu, į labiausiai nusibodusį klausimą apie santykius su A.Pugačiova artistas atsako šypsodamasis: „Taip, mes draugaujam su Ala. Kai tik būnu Maskvoje, visuomet susitinkame. O dėl to, ką rašo spauda… Tegu rašo, svarbu, kad nepamiršta pavardžių paminėti”, – juokavo atlikėjas.

Nepatinka politinės temos

Apie M.Galkiną sklando ir daugiau gandų – kad jis transseksualas, kad chuliganai jam išmušė akis, kad jis – nesantuokinis Vladimiro Putino sūnus. Artistas sako, kad pats jis tokių gandų neprovokuoja dėl populiarumo. Kaip parodijų meistras išgarsėjęs artistas sako nebijąs nieko mėgdžioti, tačiau tam tikrų ribų stengiasi neperžengti. „Aš niekada nesityčiosiu iš fizinių trūkumų turinčių žmonių”, – teigia jis. Taip pat M.Galkinas neparodijuoja jau nebesančių tarp gyvųjų, nors ir garsių asmenybių – tokių kaip Leninas ar Brežnevas. „Ir iš viso nelabai mėgstu juokauti politinėmis temomis, daugiau patinka buitinės”, – sako artistas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.