Nepasidalijo vaikų

Britney Spears atsisakius atiduoti vaikus buvusiam vyrui Kevinui Federline`ui, jos namus Beverli Hilse apsupo policijos automobiliai, sraigtasparniai, ugniagesių ekipažai ir greitosios pagalbos mašinos. Netrukus dainininkė buvo išvežta į ligoninę.

Policija teigė, kad dar išvakarėse rado B.Spears „apsvaigusią nuo nežinomų medžiagų”. Po incidento, kurį Los Andželo policija įvardijo kaip „šeimos ginčą dėl vaikų globos”, prie dainininkės namų suvažiavo visos skubios pagalbos tarnybos.

Žvaigždė dvejų metų Seaną Prestoną ir vienerių Jaydeną Jamesą atiduoti K.Federline`ui atsisakė ketvirtadienį, kai pasibaigus planinio vizito laikui, K.Kederline`o asmens sargybinis atvyko pasiimti berniukų. Maždaug po valandos į B.Spears namus buvo iškviesta policija. Kiek vėliau prie dainininkės namų pasirodė keli policijos sraigtasparniai ir automobiliai, taip pat greitosios medicinos pagalbos mašinos ir ugniagesių ekipažai.

Žvaigždė neįvykdė teismo nurodymo pateikti parodymus raštu. Tai privertė jos advokatą Sorrelį Trope`ą paprašyti leidimo pasitraukti iš šios bylos dėl „pakrikusios komunikacijos” su savo kliente. B.Spears ir K.Federline`as išsiskyrė praėjusią vasarą, o pernai spalį dainininkė prarado savo vaikų globos teises. Šiuo metu ir K.Federline`as, ir B.Spears kovoja dėl teisės auginti savo vaikus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Nepasidalijo vaikų"

  1. sorrry about her

    kodel visi ti raso kokia Spears bloga ,narkomane ir t.t…,,,bet 💡 kodel niekas nekalba apie buvusi jos ex vyra.Jis taippat ne angelas.bet vaikus tai jis gali „auginti” 8)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.