Eilinės P.Anderson skyrybos

Pamelos Anderson žlugusi ir vėl atgaivinta santuoka su naujuoju vyru Ricku Salomonu žlunga dar kartą – aktorė vėl įteikė sutuoktiniui skyrybų dokumentus.

Buvusi serialo „Gelbėtojai” žvaigždė pirmą kartą skyrybų dokumentus buvo pateikusi gruodžio 14 dieną, po dviejų santuokos mėnesių. Juose P.Anderson skyrybų priežastimi įvardijo nesutaikomus skirtumus. Po dviejų dienų aktorė, už seno draugo R.Salomono ištekėjusi Las Vegase spalio 6 dieną, pareiškė, kad jie „viską išsprendė”.

Tačiau P.Anderson advokatas neseniai įteikė Los Andželo aukštesniajam teismui dokumento, šaukiančio į teismą, patvirtinimą. Dokumentuose rašoma, kad R.Salomonui skyrybų popieriai buvo įteikti gruodžio 15-ąją. Jis turi 30 dienų, per kurias turi atsakyti į 40 metų žvaigždės skyrybų prašymą.

Anksčiau P.Anderson buvo ištekėjusi už rokerių Tommy Lee ir Kido Rocko. Tarp buvusių R.Salomono žmonų yra Elizabeth Daily ir Shannen Doherty. Neilgai gyvavo ir P.Anderson santuoka su K.Rocku – jie išsiskyrė, kaip vyras ir žmona nepragyvenę nė pusės metų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.