Abituriento surasti nepavyksta

Jau kelinta para pastangos surasti pradingusį 18-metį Antaną Prapiestį neduoda rezultatų. Vakar jo ieškojo artimieji, draugai, policijos pareigūnai, Veisiejų vidurinės mokyklos moksleiviai, Šaulių sąjungos Veisiejų klubo jaunieji šauliai. Ieškotojai išnaršė visus Veisiejus ir jo apylinkes, bet jokių vaikino pėdsakų aptikti nepavyko.

Lazdijų rajono Rusnios kaimo gyventojas A.Prapiestis netikėtai pradingo Naujųjų metų naktį. Žinoma, kad šventinę naktį jis linksminosi su draugais, buvo atvažiavęs į Veisiejus prie Kalėdų eglės.

Pasak policijos pareigūnų, apklausti liudytojai pasakojo iš pradžių vaikiną matę su draugais, o paskui, apie 2 valandą, kiek atokiau vieną stovintį autobusų stotelėje, šalia centrinės miestelio aikštės.

Dingusio Veisiejų vidurinės mokyklos dvyliktoko pasigesta pirmosios šių metų dienos rytą, kai jis negrįžo į draugo namus, kuriuose buvo sutinkami Naujieji. Brolis su draugais skambino visiems pažįstamiems ir draugams, tačiau niekas apie dingusįjį negalėjo suteikti jokių žinių.

Sausio 2-ąją buvo informuota ir policija apie be žinios dingusį žmogų.

A.Prapiestis apibūdinamas kaip labai tvarkingas ir malonus jaunuolis. Vaikinas labai gerai mokėsi, mokykloje vesdavo įvairius reginius, nebuvo linkęs veltis į konfliktus. Problemų dėl jo elgesio nebuvo nei mokykloje, nei namuose, todėl niekas iš jį pažinojusiųjų netiki, kad Antanas galėjo pradingti tik norėdamas pakvailioti. Visus neramina, kad Veisiejų apylinkėse daug ežerų, o vaikino dingimo naktį jie dar nebuvo pasidengę tvirtu ledu.

Vakar po pietų Lazdijų policijos vadovai pagalbos kreipėsi į karius.

LŽ žiniomis, nevilties apimtiems tėvams ekstrasensai tvirtino, kad vaikino jau nebėra gyvo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.