V.Putino gražuoliukės

Vladimiro Putino gražuolės įnešė į Rusijos Valstybės Dūmą seksualumo.

Britų laikraštis „The Sunday Times” rašo, esą norėdamas užkariauti rinkėjus Rusijos prezidentas ėmėsi senų triukų ir dabar Valstybės Dūmos žemesniojoje palatoje sujudimas – joje atsirado komanda moterų, nužengusių tarsi iš blizgančių žurnalų viršelių.

Rusijoje jau senokai kalbama, kad prieš gruodį vykusius rinkimus į Dūmą, V.Putinas buvo pasiskundęs, esą jo remiamoje partijoje „Vieningoji Rusija” trūksta gražių moterų. Klaida buvo greitai ištaisyta ir sąrašuose netruko atsirasti iš koto verčiančių merginų, kurių – keturios buvusios sportininkės, viena – nuostabioji Svetlana Zacharova – Didžiojo teatro primabalerina.

Svarbiausia Dūmos papildymo, kuris jau vadinamas „Putino gražuoliukėmis”, debiutantė – 28 metų ilgakojė blondinė Svetlana Chorkina. Ši gimnastė yra 7 kartus laimėjusi olimpinius medalius. Tačiau tikrą skandalą sukėlė jos atvira fotosesija žurnalui „Playboy”. Per ją sportininkė vadovavosi principu: „Kodėl nepasigirti tuo, ką turi.” „Aš pakeičiau žmonių požiūrį. Labai gera būti seksualiai”, – didžiuodamasi pareiškė S.Chorkina.

35 metų olimpinė greitojo čiuožimo čempionė Svetlana Žurova, taip pat nusirengė pozuodama vyrams skirtam žurnalui, nors ir prisidengė krūtinę pačiūžomis. Dabar ji aiškina, kad ėmėsi politikos tam, kad padėtų spręsti jaunimo ir sporto problemas. „Jaunimas – tai ateitis”, – su patosu kalba buvusi sportininkė.

24 metų žavingoji gimnastė Alina Kabajeva nusifotografavo įsisupusi į kailinius. 35 metų Natalija Karpovič prieš ateidama į politiką buvo boksininkė ir dirbo apsaugininke. Ją taip pat buvo galima pamatyti vieno žurnalo puslapiuose be drabužių, užtat su bokso pirštinėmis.

Dar nepamiršta praėjusių metų vasara, kai Rusijos moterys susižavėjusios žiūrėjo į paties V.Putino, kuris kovą turi pasitraukti iš prezidento posto, nuotraukas. Prezidentas žvejodamas Sibire apnuogino savo kūną. Rinkėjams taip patiko tos fotografijos, kad jie atsidėkojo per rinkimus „Vieningajai Rusijai” atiduodami 64.1 proc. balsų. Tačiau Rusijos prezidento fotosesija nepatiko jo priešininkams. „Putino elgesys darosi vis iracionalesni”, – sakė Londone gyvenantis iš Rusijos pabėgęs oligarchas Borisas Berezovskis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.