A.Rimiškio dainos senelių namuose

Vyresnių klausytojų ypač mėgstamas dainininkas Andrius Rimiškis Klaipėdos senelių namų senjorams dovanojo koncertą.

Naujųjų metų proga atlikėjas A.Rimiškis jau antrus metus iš eilės nešinas dovanomis apsilankė Klaipėdos senelių namuose. Vaikinas, garsėjantis savo dėmesiu tradicinėms vertybėms, yra įsitikinęs, kad palikti vyriausiuosius mūsų visuomenės narius vienišus per šventes – tiesiog nevalia. „Gera matyti, kaip rūpinamasi našlaičiais, nes vaikai – mūsų ateitis, tačiau, mano nuomone, nevalia pamiršti ir tų, kurie jau toli gyvenimo keliu nuėjo ir nusipelnė gražaus bei turiningo poilsio, – sakė dainininkas. – Man atrodo, jeigu kiekvienas mūsų rastų laiko bent per šventes pabūti su vyresniaisiais šeimos nariais ar pažįstamais, puikiai prisidėtume prie to, kad jų gyvenimas taptų įdomesnis.”

Dainininkas ne tik viešėjo senelių namuose su dovanomis per šventes. Šiais metais naujuosius savo pažįstamus – Klaipėdos senelių namų senjorus – jis pakvietė filmuotis dainos „Žalios rūtos” vaizdo klipe ir liko sužavėtas jų aktoriniais gebėjimais ir nuotaikingu bendravimu.

Klaipėdos senelių namų salėje A.Rimiškio koncertas sulaukė tikro anšlago. Solidi publika mėgaudamasi klausėsi senųjų dainininko hitų ir naujausio albumo „Tarp žemės ir dangaus” kūrinių, negailėjo dainininkui komplimentų. Atlikėjas atvyko ne tuščiomis – galantiškai dovanojo gėlių damoms, vaišių stalui parūpino gardžių tortų, be to, įteikė ir savo kompaktinių plokštelių, kad klausytojai jo dainomis galėtų džiaugtis ir pasibaigus koncertui.

Per šventes A.Rimiškio laukė ne tik vakarai tarp artimųjų ir malonios akimirkos, kurias patyrė per šį koncertą, bet ir darbas. Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, atlikėjas pasirodė proginiame renginyje Klaipėdos kultūros centre Žvejų rūmuose, vėliau vyko koncertuoti į Kauną. „Prieš akis – naujovių pažersiantys 2008-ieji, juos pasitikau puikios nuotaikos. Kadangi į darbą ir šiaip visada skubu kaip į šventę, šie renginiai tapo dvigubu malonumu”, – šypsojosi A.Rimiškis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.