Trečiadienio rytą – vėl kraujas keliuose

Trečiadienio rytą Vilkaviškio rajone sunkvežimiui įsirėžus į autobusą su moksleiviais žuvo trylikametė, o Alytaus rajono kelyje gyvybės neteko du vyrai.

Avarija kelyje Marijampolė-Pilviškiai, netoli Paežerių kaimo, įvyko apie 7 val. Į autobusą, ties sankryža stabtelėjusį paimti moksleivio, įsirėžė iš paskos važiavęs vilkikas, gabenęs lengvuosius automobilius. Tuo metu autobuse, kuris kas rytą išvežiodavo moksleivius į Pilviškių ir Vilkaviškio mokyklas, buvo 10 keleivių. Trinktelėjęs į kairįjį autobuso šoną bei galą, vilkikas jį dar stūmė apie 70 metrų, kol autobusas nuvirto į šalikelės griovį.

Žuvo autobusu į Vilkaviškio „Aušros” vidurinę mokyklą vykusi septintokė. Sužeisti dar trys keleiviai, tarp kurių dvylikametis berniukas ir du suaugusieji. Pastarieji sužaloti nesmarkiai, o nepilnamečiui prakirsta galva.

Anot tragišką įvykį tiriančių Vilkaviškio policininkų, kol kas neaišku, dėl ko plačiame kelyje, kur prasilenkti dviem automobiliams nebuvo jokių kliūčių, įvyko ši jaunos mergaitės gyvybę nusinešusi nelaimė. Spėjama, kad galbūt vilkiko iš Tauragės vairuotojas laiku nepastebėjo, jog autobusas stabtelėjo prie šalikelės. Gali būti ir taip, kad vairuotojas nespėjo laiku sureaguoti į kliūtį, bandė ją aplenkti, bet per mažai pasuko į kairę, todėl kliudė autobusą.

Dar viena skaudi avarija vos ne tuo pačiu metu įvyko Alytaus rajone, kelyje Alytus-Serijai-Lazdijai. Per ją žuvo du žmonės. Vienas iš jų – Lazdijų ligoninės direktorius Tautvydas Sinkevičius.

Avarija įvyko, kai Mankūnų kaimo teritorijoje į 39 metų kauniečio A.V. vairuojamą miškavežį MAN trenkėsi į kelią staiga išbėgęs arklys. Mirtinai sužalojęs gyvulį miškavežis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su greitosios pagalbos automobiliu „Hyundai”. Per avariją iškart žuvo medikų mašiną vairavęs 69 metų Antanas Kalėda ir 54 metų Lazdijų ligoninės vadovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.