Kūną ant stogo „paslėpė” po išgertuvių

Uostamiesčio teisėsaugininkai greitai išnarpliojo, kas nužudė klaipėdietį ir ant namo stogo paliko jo kūną. Paaiškėjo, jog taip netikėtai baigėsi benamio pažintis su šiame name gyvenusiu kone perpus jaunesniu sugėrovu.

Į Klaipėdos VPK areštinę dviem paroms uždarytas 31 metų klaipėdietis Vytautas Pilypas. Šiandien teisme bus sprendžiama, ar nužudymu įtariamą vyriškį sulaikyti ilgesniam laikui.

V. Pilypas pripažįsta nužudęs 21 metais vyresnį benamį Joną Karpušką. Jo kūnas lapkričio 27-ąją buvo rastas ant Žardininkų gatvės 12-ojo namo stogo.

Pusamžio nuogo vyro kūnas sumušta galva buvo įvyniotas į užtiesalą. Vyras rastas su ant galvos užmautu maišu bei aplink kaklą užvyniota lipnia juosta.

Pirminiais duomenimis, benamio mirties priežastimi tapo smūgiai į galvą.

Iki tol nepažįstami žmonės, anot teisėsaugininkų, susitikę gatvėje. V. Pilypas esą pakvietęs benamį į Žardininkų gatvės 12 namo butą išgerti. Čia vyrai susiginčiję, o V. Pilypas naująjį pažįstamą mirtinai sumušęs.

Pirminiais duomenimis, žudikas kraujais paplūdusią auką išrengė bei susupęs į antklodę bandė paslėpti ant namo stogo. Drabužius jis išmetė į konteinerį, tad teisėsaugininkai jų neberado.

Anksčiau už sunkų kūno sužalojimą teistas niekur nedirbęs V. Pilypas dėl to, kas įvyko, apgailestauja.

Anot teisėsaugininkų, teistas, valkatauti mėgdavęs J. Karpuška pastaruoju metu turėjo būti teisiamas dėl chuliganizmo. Teismo posėdyje nepasirodęs vyras buvo ieškomas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.