„Inter” bei „Roma” šventė minimalias pergales

Šį šeštadienį po dviejų savaičių pertraukos Italijoje vyko futbolo varžybos. Buvo sužaistos dvejos 13 turo rungtynės. Abiejose staigmenų neužfiksuota – pergales šventė „Inter” bei „Roma”.

„Inter” ekipa, žaidusi be kelių lyderių, namuose rezultatu 2-1 sugebėjo palaužti „Atalanta” ekipą. Dėl traumų ar nuovargio ekipai negalėjo padėti Zlatanas Ibrahimovičius, Luišas Figo, Dejanas Stankovičius bei Patrickas Vieira.

Šeimininkai į priekį išsiveržė jau 10 minutę. Savo sugebėjimus pedemonstravo šią vasarą „Inter” gretas papildęs Davidas Suazo. Hondūrietis gavo perdavimą iš Julio Cruzo ir iš nepatogaus kampo pasiuntė kamuolį tiesiai į tolimajį vartų kraštą. Antrajame įvartyje taip pat dalyvavo tie patys du puolėjai, tačiau įvartis buvo kurioziškas. Davidas Suazo bandė akrobatiškai skersuoti kamuolį į baudos aikštelę, tačiau kamuolys, perskriejęs vartininką atsimušė į virpstą ir netrukus atsidūrė pas Julio Cruzą, kuriam beliko pasiųsti kamuolį į tuščius vartus.

39 minutę savo sugebėjimus pademostravo ir svečių futbolininkas. Sergio Floccari buvo nusisukęs nugara į vartus, tačiau pergudravo jį dengiantį Ivaną Cordoba ir pasiuntė nuo žemės atšokusį kamuolį į vartus. Antrajame kėlinyje rungtynių stebėtojai kelis kartus galėjo suabejoti teisėjo kompetencija. 60 minutę Thomas Manfredini itin grubiai prasižengė prieš Davidą Suazo, sutraumuodamas savo varžovą, tačiau teisėjas sugebėjo parodyti tik geltoną kortelę, o 75 minutę Maxwellas savo komandos baudos aikštelėje prilaikė varžovą Ferreira Pinto, tačiau teisėjas tame pražangos neįžvelgė.

Kitose rungtynėse „Roma” išvykoje išplėšė pergalę 1-0 prieš „Genoa”. Rungtynių didvyriu tapo pastaruoju metu savo komandą paskutinėmis minutėmis įpratęs gelbėti Christianas Panucci. Italas pačioje rungtynių pabaigoje gavo perdavimą iš Davido Pizarro ir galva pelnė pergalingą įvartį. C.Panucci paskutinėmis minutėmis taip pat išplėšė pergalę Italijos nacionalinei rinktinei prieš Škotiją neseniai vykusiose rungtynėse.

Šeštadienio rungtynių rezultatai:

„Inter” 2 – 1 „Atalanta”

10′ [1 – 0] David Suazo

30′ [2 – 0] Julio Cruz

39′ [2 – 1] Sergio Floccari

„Genoa” 0 – 1 „Roma”

90′ [0 – 1] Christian Panucci

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.