O.Hitzfeldas: „Komandai trūksta stabilumo”

Trejose lygos rungtynėse iš eilės pergalės niekaip neiškovojusios Miuncheno „Bayern” ekipos vyriausiasis treneris Ottmaras Hitzfeldas buvo suprantamai patenkintas, kai jo auklėtiniai nesėkmių ruožą galiausiai nutraukė įveikdami Felixo Magatho vadovaujamą „Wolfsburg” klubą rezultatu 2-1.

Pergalė galėjo būti kur kas įtikinamesnė, tačiau „Bayern” futbolininkai neišnaudojo ne vienos puikios progos pirmajame kėlinyje.

„Esu labai laimingas, didžiąją dalį rungtynių žaidėme puikiai. Šiandien buvo labai svarbu iškovoti tris taškus. Kontroliavome kamuolį ir pasinaudojome varžovų klaidomis”,- po rungtynių kalbėjo strategas.

„Įsiveržę į priekį 1-0 gavome daugiau laisvės, bet kuomet rezultatas pasikeitė į 2-1 pasitikėjimą savimi pajuto „Wolfsburg” ekipa. Nebuvome pakankamai tikslūs atakuodami varžovų vartus, nes iššvaistėme tris, keturias progas”,- aiškino treneris.

„Komanda dabar nėra tokia stabili, kokia buvo sezono pradžioje. Kaip pastebėjote, pabaigoje jautėmės netvirtai, bet norėčiau išskirti Franką Ribery, kuris rungtyniavo stulbinančiai”,- tvirtino O.Hitzfeldas.

„Pirmajame kėlinyje žaidėme kur kas geriau, nei paskutinėse keliose dvikovose. Turėjome problemų dėl tokioms rinktinėms kaip Italija, Prancūzija, Argentina šeštadienį ir trečiadienį atstovavusių žaidėjų. Jie jautėsi pavargę”,- pridūrė „Bayern” ekipos vartų sargas Oliveris Kahnas.

„Reiktų pagalvoti, ar negalėtų būti pakeistas tvarkaraštis, kadangi tai erzina, kai kovojame dėl aukščiausių vietų „Bundesligoje””,- pridūrė buvęs Vokietijos rinktinės vartininkas.

Tuo tarpu praėjusį sausį iš „Bayern” ekipos vyriausiojo trenerio posto atleistas Felixas Magathas buvo priverstas susitaikyti su pralaimėjimu.

„Buvo gera vėl sugrįžti į „Allianz Arena” stadioną. Pirmą pusvalandį maniau, jog neesame dideliame pavojuje. Tačiau po to praradome savo nusiteikimą ir atgavome jį tik tuomet, kai rezultatas buvo 2-0.

„Žaidėme iš širdies, tačiau nesugebėjome įmušti išlyginamojo įvarčio. „Bayern” nusipelnė pergalės”,- po rungtynių teigė „Wolfsburg” treneris.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.