„West Ham” ir „Tottenham” pasidalino po tašką

Anglijos „Premier” lygoje sekmadienį sužaistos dar vienerios 14-ojo turo rungtynes. Intriguojantis derbis tarp dviejų Londono komandų – „West Ham United” ir „Tottenham” – baigėsi lygiosiomis 1-1.

Londono „West Ham” 1 – 1 Londono „Tottenham”

20′ [1 – 0] Carlton Cole

67′ [1 – 1] Michael Dawson

90′ Jermaine Defoe („Tottenham”) nerealizavo 11 metrų baudinio

Rungtynės prasidėjo karštligišku tempu, o iniciatyvą į savo rankas perėmė ir varžovų vartus užgulė svečiai, tačiau ankstyvą Jermaine’o Jenaso smūgį atrėmė vartininkas Robertas Greenas, o Aarono Lennono džiaugsmą pelnius įvartį numalšino šoninis arbitras, užfiksavęs nuošalę.

Visgi į priekį sužaidus dvidešimt minučių įsiveržė „plaktukai” – po Y.Kaboulo klaidos visiškai vienas paliktas varžovų vartininkui vilčių nepaliko puolėjas C.Cole’as.

Po šio epizodo „Tottenham” kiek sutriko ir „West Ham” dominavo aikštėje, bet rezultatas nepasikeitė iki antrojo kėlinio vidurio, kuomet po baudos smūgio kamuolio išmušti deramai nesugebėjo R.Greenas ir jį į tuščius vartus pasiuntė gynėjas M.Dawsonas.

Besibaigiant dvikovai „West Ham” turėjo bent tris puikias progas nuginkluoti Paulą Robinsoną, tačiau paskutinę minutę atrodė, jog tris taškus išplėš J.Defoe – po keitimo aikštėje pasirodęs puolėjas uždirbo 11 metrų baudinį, bet pats nesugebėjo jo realizuoti – smūgį atmušė vartininkas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.