Akibrokštas: „Šok su žvaigžde!” paliko Vika iš „Mango”

Tikriausiai niekas nesitikėjo, kad penktadienį LNK šokių turnyre „Šok su žvaigžde!” iškris projekto lyderiai Viktorija Perminaitė ir Andrius Butkus. Tačiau taip atsitiko.

„Mango” grupės narė V. Perminaitė su legendinio ansamblio „Žuvėdra” nariu, pasaulio čempionu A. Butkumi nuo pat pradžios buvo turnyro”Šok su žvaigžde!” lyderiai. Juos puikiai vertino ne tik televizijos žiūrovai, bet ir reiklūs teisėjai.

Ir penktadienį žiuri lyderių porai skyrė 28 balus, tad Vika su Andriumi pagal teisėjų vertinimus atsidūrė pirmoje vietoje. Kas atsitiko, kad susumavus teisėjų ir žiūrovų balsus, pora turėjo atsisveikinti su šou?

„Greičiausiai, Viktorijai ir Andriui teisėjų skirta pirma vieta „užmigdė” šios poros gerbėjus, jie, matyt, buvo garantuoti, kad balsuoti nereikia, nes pora ir taip pereis į kitą turą.” – pasakoja laidos vedėjas Vytautas Rumšas. Deja, visų nuostabai, atitinkamai susidėliojus žiūrovų balsams, Viktorija ir Andrius privalėjo atsisveikinti su šokių turnyru.

Paskelbus, kad šou favoritai nepatenka į kitą turnyro etapą, žiūrovai salėje skandavo: „ne-tei-sy-bė!”. „Po transliacijos mano telefonas netilo, skambino daugybė žmonių palaikančių Viką ir Andrių, ir reikalavo grąžinti Viktoriją į turnyrą. Mano elektroninis paštas lūžta nuo laiškų, nuo desperatiškų šūksnių, jog taip negalėjo atsitikti. Buvo net grasinimų susidoroti”, – sako projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė. „Aš pati, pamačiusi rezultatus, apsiašarojau. Priėjau prie Vikos, apsikabinom ir abi verkėm”, – pasakoja N. Kavaliauskienė.

„Šok su žvaigžde!” sykį jau būta žiūrovų nepasitenkinimo. Gerbėjai tiesiog ūžė, kai iškrito dainininkas Vaidas Baumila. Dar daugiau nepatenkintųjų buvo, kai „Šok su žvaigžde!” paliko Alanas Chošnau. Gerbėjai tuomet atakavo organizatorius: „Norime matyti Alaną!”.

„Tačiau šįkart, atrodo, įvyko tikras sprogimas. Deja, tokios turnyro taisyklės. Neveltui laidos vedėjai po kiekvieno šokio primena: balsuokite už savo mylimą porą, nes balsai šokėjams yra labai svarbūs. Ar tie, kurie dabar reikalauja Viktorijos sugrąžinimo išsiuntė nors po vieną sms už šią porą?” – retoriškai klausia N. Kavaliauskienė.

Apie projekto balsavimo sistemą pasakoja „Šok su žvaigžde!” prodiuseris Justinas Milušauskas: „Visose šalyse, kur vyko ar vyksta panašaus formato šou, rezultatų skaičiavimo sistema yra tokia pat, kaip ir Lietuvoje. Taip pat skaičiavome ir Latvijoje, kur praėjusiais metais kūrėme šokių projektą. Rezultatai nerodomi dėl techninių galimybių, antra, taip projekto dalyviai apsaugomi nuo blogų emocijų ir išsaugomas sportinis azartas. Ar kas pagalvojo, su kokia nuotaika pora po transliacijos kitą dieną ruoštųsi kitam projekto etapui, jei matytų, kad už juos žiūrovai mažai kartų balsavo, ir kad jie jau pasmerkti kitoje laidoje iškristi?”.

„Šok su žvaigžde!” rezultatų skaičiavimo sistema nėra sudėtinga, bet, pasak turnyro organizatorių, parodyti ekrane tai sunkoka. Teisėjų balai bei žiūrovų balsai pirmiausia paverčiami vietomis, tada tos vietos sumuojamos. Tuo atveju, jei dvi poros surinko vienodai taškų, aukščiau pakyla ta pora, už kurią daugiau balsų atidavė žiūrovai, taigi žiūrovų balsas yra lemiamas.

Nuo kitos laidos nuspręsta „atidaryti balsavimą” t.y., sudaryti žiūrovams galimybę laidos metu matyti, kaip balsuojama trumposiomis žinutėmis.

„Tikimės, kad sekdami balsavimo rezultatus, žiūrovai aktyviau siųs sms, ypač jei matys, kad trūksta palaikymo jų mėgstamai porai. Deja, Viktorija Perminaitė iškrito iš turnyro negrįžtamai. Ją sugrąžinę, pažeistume šou taisykles ir kitų „Šok su žvaigžde!” dalyvių interesus”, – teigia J. Milušauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

4 atsiliepimai į "Akibrokštas: „Šok su žvaigžde!” paliko Vika iš „Mango”"

  1. Edmundas

    Slykstu ziureti.Romanovas.truko Uspaskycho-bus greitai.Vikonda-pinigai moka sokti,pinigai sumaise prota laidos vedejams,&#039teisejams&#039.Sokiu konkurse ant parketo stovintis zmogus taps nugaletoju.Milijonierius viska moka ir gali.Linkiu sekmes LNK projektams.

  2. xxx

    Labai gaila, kad taip atsitiko 😥 . Tas Romanovas su ,,barbe,, Paksiute, tai visai ne i tema, gadina visa rengini, kelia juoka

    😀 . Juos reikia i pora sustatyt, nes daig kvailiu uz juos balsuos ir vienas is ju laimes, neduok dieve 😕

  3. missis X

    Labai laukiau 6okiu konkurso per TV. ^iemet yra galimybe stebeti net du, bet vis delto niekada nepraleidziu 01 Sokiu 10-tuko“, o stai „Sok su zvaigzde“ nera patrauklus. pora kartu ziurejau ir iskart matesi, kas yra lyderiai. labai patiko Viktorija, Karina.. Na, bet kai teisejai sudirba, t.y. teisingai pastebi Romanovo, fifos Paksaites „nedraugyste” su sokiais, o galutinio balsavimo rezultatai sokiruoja, tai zodziu truksta. Klausimas – ar zmones akli, ar papirkti (kaip ir Paksienes gerbejai perna), ar skaiciavimo technika netinkama. Kaip gali laimeti patys prasciausi? kam tada tokios laidos reikalingos, kur viskas nuperkama?

  4. lkjhg

    🙂 😀 😉 😛 🙁 😥 😮 😐 😳 8) 🙄 😕 👿 😡 😯 💡

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.