Į „Neptūną” – ne vienam sezonui

Tęsiame pažintis su „Neptūno” krepšinio klubo naujokais. Šiandien pristatome jauną neptūniečių vidurio puolėją Remigijų Trakimą.

Išėjus M. Anisimovui į Vilniaus „Lietuvos rytą”, „Neptūno” klubo vadovai prieš sezono pradžią intensyviai ėmė ieškoti vidurio puolėjo, galėsiančio jį pakeisti.

Uostamiesčio trenerių žvilgsniai nukrypo į Kauno „Atlete” praėjusį sezoną rungtyniavusį dvidešimtmetį R. Trakimą.

Perspektyvus krepšininkas iki atėjimo į „Atletą” du sezonus žaidė Anykščių „Puntuko-Jarimpekso” komandoje, su kuria 2006 metais NKL čempionate iškovojo bronzos medalius. Be to, R. Trakimas yra buvęs Lietuvos jaunimo rinktinės narys. Jis su šia komanda pernai Turkijoje vykusiame Europos jaunimo čempionate iškovojo septintą vietą.

Galingai atrodantis „centras” šiemet jau išaugo jaunimo rinktinės marškinėlius ir bandys save realizuoti praėjusį sezoną ketvirtą vietą LKL čempionate užėmusiame „Neptūne”.

„Tai komanda, kurioje noriu žaisti, tobulėti ir kuri gali man būti tramplinu į didįjį krepšinį, – sako Remigijus. – Į Klaipėdą atvykau ne vienam sezonui. Su „Neptūnu” esu sudaręs trejų metų sutartį. Tikrai nesiruošiu blaškytis. Dabar man yra svarbiausia, kad įgyčiau trenerių pasitikėjimą ir galėčiau daugiau aikštelėje padėti „Neptūnui”.

R. Trakimas didžiuojasi, kad yra gimęs Kaišiadoryse – mieste, kur užaugo vienas iš dabartinių Lietuvos nacionalinės rinktinės lyderių R. Šiškauskas.

„Su Ramūnu susitikti aikštelėje, o ir šiaip bendrauti neteko, tačiau jis man yra krepšinio šviesulys, į kurį noriu lygiuotis”, – „Vakarų ekspresui” sakė R. Trakimas.

R. Trakimas „Neptūne” debiutavo per pirmąsias šio sezono rungtynes su Kėdainių „Nevėžiu”. Nedaug jam treneriai leido parungtyniauti – vos 4 minutes. Per jas neptūniečių naujokas pelnė 2 taškus ir atkovojo 3 kamuolius.

Per praėjusį savaitgalį vykusias Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionato rungtynes Ventspilyje jam buvo patikėta žaisti 17 minučių, per kurias jis įmetė 10 taškų ir atkovojo 7 kamuolius.

Taigi „Neptūno” treneriai vis labiau pasitiki jaunu vidurio puolėju ir laukia iš jo dar spartesnio tobulėjimo.

VIZITINĖ KORTELĖ

Vardas: Remigijus

Pavardė: Trakimas

Gimimo data: 1987 m. balandžio 13 d.

Gimimo vieta: Kaišiadorys

Ūgis: 205 cm

Svoris: 112 kg

Pirmasis treneris: Gintaras Kandratavičius (Kaišiadorys)

Debiutas „Neptūne”: 2007 m. rugsėjo 22 d. per rungtynes Klaipėdoje su Kėdainių „Nevėžiu”.
Laimėjimai: Lietuvos nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionato bronzos medalio laimėtojas (2006 m.).

Šeimyninė padėtis: nevedęs

Pravardė: neturi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

1 atsiliepimas į "Į „Neptūną” – ne vienam sezonui"

  1. asta

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.