Drąsi „dangiečio” Justo fotosesija

Antrojo muzikinio realybės šou „Dangus” nugalėtojas Justinas Lapatinskas išleido debiutinį albumą „Aš matomas”.

– Kodėl albumas pavadintas „Aš matomas”?

– Eidamas į realybės šou siekiau, kad tapčiau matomas visuomenei. Dabar supratau, kad noriu būti matomas ne kaip asmenybė, kad žmonės daugiau domėtųsi mano muzika. Taip ir atsirado debiutinio albumo pavadinimas.

– Ką šiame albume ras klausytojai?

– Kompaktinėje plokštelėje skamba viena mano autorinė daina, o kitas, atsižvelgdami į mano nuomonę, sukūrė kiti autoriai. Tačiau visas dainas vienija tai, kad jos man yra labai artimos. Be to, albume yra trys dainos, kurias atlikau per realybės šou „Dangus” – „Pienių vynas”, „Meilės vasara” ir „Su pavasariu”.

Nenorėjo standartinio albumo

– Kam kilo gana drąsi šio albumo viršelio idėja? (viršelio fotosesijoje Justas apsinuogino – aut.)

– Kai pradėjau mąstyti apie albumo viršelio dizainą, mano idėjos ir planai nuolat keitėsi. Galutinė viršelio versija buvo padiktuota mano noro, kad debiutinis albumas atrodytų originaliai ir išsiskirtų iš kitų albumų lietuviškos muzikos rinkoje. Nenorėjau turėti standartinio albumo, nuo kurio viršelio žvelgia kostiumuotas ir nuobodus atlikėjas, todėl pasirinkau radikaliai priešingą variantą.

– Kaip jauteisi per fotosesiją?

– Prisipažinsiu: blogai. Gal nelabai baisiai, bet iš tiesų blogai ir antrą kartą to tikrai nedaryčiau. Iš pradžių mintis apsinuoginti pasirodė įdomi ir priimtina, juo labiau kad nė vienas muzikantas vyras Lietuvoje to dar nedarė. Dabar mąstau kitaip, gal vis dėlto ši idėja nėra tokia gera, kaip man atrodė.

– Ar tavo nuomonę pakeitė neigiama aplinkinių reakcija?

– Ne, tikrai nebijau žmonių reakcijos. Vis dėlto dabar mąstau, jog ne tokiu būdu reikėjo pateikti savo muziką.

Koncertinis turas

– Kaip bus pristatomas šis albumas klausytojams?

– Lapkričio 7 dieną įvyko albumo pristatymo koncertas, vėliau surengsiu ir koncertinį turą, aplankysiu visus didesnius regionų miestus.

– Neseniai tave matėme realybės šou „Vieniša žvaigždė”, kodėl ten dalyvavai?

– Tiesiog labai norėjau pailsėti užsienio šalyje. Mano planai kaip tik sutapo su televizijos norais. Tiesa, teko paaukoti šiek tiek laiko filmavimams, tačiau buvo verta, nes Kretoje praleistos keturios dienos buvo tikrai smagios.

Priėmė žaidimo taisykles

– Kokius įspūdžius paliko ši kelionė?

– Realybės šou nugalėtoja Asta, su kuria kartu vykau į kelionę, labai šauni panelė, todėl su ja nuostabiai leidome laiką. Be to, mes abu į šį realybės šou ėjome dėl galimybės paatostogauti, todėl nieko rimto per tas keturias dienas tarp mūsų neįvyko. Dar ir dabar kartkartėmis su Asta susirašom žinutėmis, kartais susitinkam paplepėti.

– Ar kelionėje jūsų nevaržė nuolatos jus stebinčios kameros?

– Labai stipriai suvaržyti nebuvome. Tiesiog sutikimas, kad būtume filmuojami – tai organizatorių sąlyga, suteikusi galimybę mums iškeliauti. Patys priėmėme šias žaidimo taisykles, todėl jomis nesiskundžiame.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.