D.Mockus svarsto galimybę teistis su Ž.Marcinkevičiumi

Koncerno „MG Baltic” savininkas ir prezidentas Darius Mockus pareiškė, kad svarsto galimybę teistis su vienu „Vilniaus prekybos” vadovų Žilvinu Marcinkevičiumi, kuris viešai pavadino D.Mockų „šnipu” ir apkaltino ryšiais su Rusijos slaptosiomis tarnybomis.
„Mes teisimės. Perklausėme visus įrašus, pažiūrėjome formuluotes. Matote, žmogiškoji logika ir teisinė logika toli gražu ne visur sueina. Jeigu pasakė, kad esi šnipas, visi taip ir suprato”, – naujienų svetainei vz.lt sakė D.Mockus.

Tačiau, jo žodžiais, jei teisininkai nuspręs, kad už Ž.Marcinkevičiaus „pasakymą negali paduot į teismą, man, matyt, reikės susirasti pakankamų frazių ir juos apkaltinti”.

D.Mockus priminė, kad naujas „NDX energijos” pasiūlymas, kaip formuoti „trigalviu slibinu” vadinamą nacionalinio investuotojo bendrovę, atsirado likus dienai iki derybų su Vyriausybe pradžios.

„Kai reikia derėtis, atsiranda kokybiškas naujas planas. Tam, kad apie tai mažiau reiktų diskutuoti, reikia, pavyzdžiui, pagauti šnipą Mockų. Jis niekšas, taip ilgai ir sėkmingai rezidavo Lietuvoje, kenkė, kiek galėjo. Ir dabar, kai jį ištraukė, per visur paleido, dabar jis pradės draskytis, visiems aiškinti, kad iš tikrųjų jis turbūt nėra tas šnipas”, – ironizavo D.Mockus.

Praėjusią savaitę žiniasklaida paskelbė apie slaptus dokumentus, kuriuose – neva profesionalų analizė ir rekomenduotinos priemonės, kaip sužlugdyti nacionalinio investuotojo kūrimą, o šio plano galimu autoriumi buvo įvardytas D.Mockus.

D.Mockus tikina „pinigų neleidęs, laiko neeikvojęs” ir nerengęs plano projektui, kuriame nedalyvauja ir nemato galimybių dalyvauti: „Mes analizuojame statybų sektorių, mažmeninę rinką. Kur dirbame – ten ir analizuojame”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.