Kinuose – lietuviškai dubliuotas „Bitės filmas”

Šis filmas mažai ką turi bendro su Mike Pūkuotuku, išskyrus skanųjį medų, tačiau gruodžio 14 dieną kinuose pradedama rodyti animacinė juosta „Bitės filmas” pakeis jūsų nuomonę apie bites, kad ir kokia ji bebūtų…
„Bitės filmas” pasakoja apie koledžą baigusią bitę Barį B. Bensoną, kuri patiria didelį šoką. Paaiškėja, kad, nepaisant ilgų mokslo metų, vienintelis bitės gyvenimo kelias, darbo perspektyva ir karjeros galimybė vis vien yra tik medus. Negalėdamas su tuo susitaikyti, Baris palieka gimtąjį avilį ir, išskridęs į platųjį pasaulį, sulaužo vieną pagrindinių bičių taisyklių – nekalbėti su žmonėmis. Prabildamas žmonių kalba, Baris šokiruoja Niujorko floristę Vanesą. Tačiau ir pats Baris patiria vos ne širdies smūgį, kai sužino, kad žmonės jau daugybę amžių vagia iš bičių medų ir jį valgo! Pamažu Baris suvokia tikrąjį savo gyvenimo pašaukimą bei paskirtį: jis atsirado šiame pasaulyje, kad nubaustų žmones už medų, vagiamą iš bičių nesuskaičiuojamą amžių gausybę!
„Bitės filmas” – tai dar vienas profesionaliai lietuviškai dubliuotas filmas, kuris artėjančių švenčių proga pradžiugins visus animacijos gerbėjus. Šio originalus ir linksmo filmo apie neįtikėtiną vienos bitės gyvenimą režisieriai – „Egipto princo” autorius Steve’as Hickneris ir ketvirtą filmą apie Šreką kurintis Simonas J. Smithas. Pagrindinį veikėją, bitę Barį, lietuviškai įgarsino aktorius Dainius Kazlauskas, floristę Vanesą – Agnė Kaktaitė, kitus veikėjus – Vaidotas Žitkus, Giedrius Arbačiauskas, Arvydas Dapšys ir kt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.