Prasideda „DiDi” festivalis

Lapkričio 19-23 d. šeštą kartą Kauno technologijos universiteto Dizaino ir technologijų fakulteto studentų atstovybė „DiDi” organizuoja madingiausią studentiškų renginių ciklą – „DiDi” festivalį. Festivalis sieja tris įdomius ir savitus renginius: akciją-eiseną „STOP karui keliuose”, jaunųjų dizainerių kolekcijų konkursą Dizaino dienos 2007 ir šauniausios studentės rinkimus „Lietuvos Ledi 2007”.

Lapkričio 19 d. 12 val. Kaune, šalia Akropolio, prasidės akcija-eisena „STOP karui keliuose”. Ja siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į susidariusią kritinę situaciją dėl nemažėjančių avarijų skaičiaus Lietuvos keliuose. „Nors šiai akcijai daug dėmesio skiria Lietuvos radijas ir televizija, tačiau mūsų tikslas yra atkreipti dėmesį į šią problemą kiek kitomis priemonėmis, – teigė FSA „DiDi” informacijos ir viešųjų ryšių koordinatorius Saulius Vansevičius. – Akcijos dalyviai žingsniuos nuo Akropolio iki Rotušės aikštės nešini plakatais, į kuriuos, tikimės, kad atkreips dėmesį vairuotojai.”

Lapkričio 21 d. 19 val. restorane-klube „Combo” (Raudondvario pl. 107, Kaunas) vyks gilias tradicijas puoselėjantis „DiDi” festivalio renginys -Dizaino dienos 2007.
Pasak renginio organizatorių, šis renginys suteikia progą jauniesiems rūbų kūrėjams pristatyti savo darbus ir priartėti prie svajonės tapti žymiu dizaineriu.
Šių metų renginyje Dizaino dienos 2007 dalyvauja 13 jaunųjų drabužių modeliuotojų iš Vilniaus dailės akademijos, Kauno technologijos, Vilniaus pedagoginio universitetų ir Kauno kolegijos. Pristatytas kolekcijas vertins dizaineriai Vitalijus Autukas, Diana Stankevičienė, Kęstutis Lekeckas ir kiti.

Lapkričio 23 d. 21 val. muzikiniame klube „New York” (Kalvarijų g. 85, Vilnius) prasidės rinkimai „Lietuvos Ledi 2007”. Šiemet dėl šauniausiosios studentės titulo susirungs 10 merginų iš įvairių Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Marijampolės aukštųjų mokyklų. KTU šiame konkurse atstovaus vos prieš kelias savaites KTU Ledi titulą iškovojusi Humanitarinių mokslų fakulteto pirmakursė Agnė Gilytė.
Šis renginys vyksta jau penktus metus. Tai ne grožio konkursas, nes jame vertinama ne tik merginų išvaizda, bet ir kūrybingumas, išradingumas, originalumas. Taip pat per renginį pasirodys charizmatiškas atlikėjas – Mantas Jankavičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.