Tomas Cruisas išsigando ateivių

Kino žvaigždė ir atsidavęs scientologų sektos narys T.Cruisas yra įsitikinęs, kad mūsų planetą, anksčiau ar vėliau, užpuls agresyvios nežemiškos civilizacijos.

Kad apsisaugotų nuo kosmoso siaubūnų, aktorius po savo namu ketina įsirengti didžiulę kelių aukštų slėptuvę, kurios viduje bus papildomai įrengtas gerai įtvirtintas bunkeris. Šios ekstravagantiškos ir, daugelio nuomone, visiškai nereikalingos saugumo priemonės aktoriui atsieis ne mažiau, kaip 20 mln. dolerių.

Šioje slėptuvėje, pasak paties T.Cruiso, dešimt žmonių galėtų išgyventi net 50 metų. Joje sukauptos maisto bei visos kitos išgyventi reikalingos atsargos, yra autonominė oro valymo sistema. T.Cruisui paskelbus savo planus, beveik niekas juo netikėjo ir manė, kad taip žvaigždė pokštauja. Tačiau greitai pasirodė, kad jis kalba visiškai rimtai. Kol kas nežinoma, kaip į šį vyro projektą reaguoja jo žmona Katie Holmes ir kiti artimieji. T.Cruisas jau ne kartą pykosi su žmona dėl įvairių su scientologų sekta susijusių priežasčių, o labiausiai – dėl intensyvių aktoriaus mėginimų atversti žmoną į savo tikėjimą.

Scientologijos sekta iš tiesų pranašauja, kad žemei gresia ateivių iš kosmoso invazija. Be to, iš kur šie ateiviai bebūtų, jie tikrai nebus nusiteikę draugiškai. Trumpai tariant, visa žmonija, išskyrus gerai pasirengusius scientologus, bus sunaikinta. Kritikai smerkia sektą už žmonių kvailinimą ir didžiulių piniginių lėšų pasisavinimą „religinės” apgaulės būdais. Taikliai pastebima, kad į sektą, kuri itin griežtai slepiasi nuo žiniasklaidos dėmesio, verbuojami labai turtingi žmonės, dažniausiai – kino ir muzikos žvaigždės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.