Hinduistas vedė kalaitę

Trisdešimt trejų metų hinduistas P.Selvakumaras, akmenimis užmušęs du šunis, nusprendė išpirkti savo kaltę ir vesti beveislę kalaitę, vardu Selvi, remdamasi laikraščiu „Hindustan Times” praneša BBC.

Pasak P.Selvakumaro, nuo to laiko, kai jis prieš 15 metų akmenimis užmušė du šunis ir juos pakorė ant medžio, virš jo pakibo prakeiksmas. „Man prasidėjo rankų ir kojų paralyžius, apkurtau viena ausimi”, – jo žodžius cituoja laikraštis. Astrologas pasakė P.Selvakumarui, kad vienintelis būdas atsikratyti ligų – vesti kalaitę.

Kai kuriose Indijos kaimo vietovėse prietaringi žmonės kartais tuokiasi su šunimis ar kitais gyvūnais, manydami, kad tai padės jiems atsikratyti prakeiksmo. Tuoktuvės įvyko hinduistų šventykloje Tamil Nado valstijoje. „Nuotaką” išrinko jaunikio giminaičiai. Jie ją išprausė ir parengė šventinei ceremonijai – aprengė oranžinės spalvos sariu ir padabino gėlių girlianda. Po ceremonijos jaunikis ir jo giminaičiai surengė šventinius pietus. „Nuotakai” teko gardėsis – sviestinė bandelė. Nežinoma, ar P.Selvakumaro savijauta po ceremonijos pagerėjo

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.