Žiemą TV3 pasitinka atsinaujinusi

Šalį užklupus šaltukui ir baltais linkėjimais dvelkiantiems orams ir nenumaldomai artėjant gražiausioms metų šventėms atsinaujina ir TV3 televizija. Pirmosios naujienos šios televizijos žiūrovų laukia jau visai netrukus – gruodžio pradžioje.
Lapkričio 26 dieną, pirmadienį, 20.45 val. paskutinį kartą šiais metais griausmingus eksperimentus televizijos eteryje surengs velniškai dieviška, ne vienos Lietuvos garsenybės slapčiausias nuodėmes prieš tūkstančius žiūrovų akių lukštenusi laida „Po velnių” su šarmingaisiais vedėjais Tomu Ališausku ir Gyčiu Balčiūnu. Nuo rugpjūčio pabaigoje startavusio naujojo TV3 sezono pradžios „Po velnių” melo detektoriumi tikrino, „šmalos” duobe grasino ir visokiais kitokiais pikantiškais būdais išbandė muzikos grupes „YVA”, „Kastaneda”, „dangietį” Soliarį, koleges iš televizijos – „Sudažytų širdžių klubo” vedėjas Skaivą Jasevičiūtę, Eglę Jazkaitę ir Renatą Ražanauskienę ir ne vieną dešimtį smalsiųjų žiūrovų, išdrįsusių žengti į laidos filmavimo aikštelę. Atrodo, pulsą „Po velnių” vedėjai pramogų pasaulio žvaigždėms tikrai sutrikdė – paaiškėjo, kaip paauglystėje linksmindavosi dainininkas Donatas Baumila-Dūnis, naujasis prabangus Skaivos automobilis buvo virtęs koldūnu, o dainininkė Natalija Zvonkė prisipažino apie erotinius bučinius su moterimis ir atskleidė, ar buvo neištikima savo vyrui Deivydui. Paskutiniojoje „Po velnių” laidoje dalyvaus muzikos grupės „Biplan” vyrukai.
O jau nuo gruodžio 3 dienos ugningąją laidą „Po velnių” TV3 eteryje pakeis jau keletą mėnesių intensyviai rengiamas, itin aktualus ir visuomenei svarbus projektas.
Gruodžio 2-ąją įspūdingu tiesioginiu koncertu baigsis daug aistrų sukėlęs ir beveik visos Lietuvos biurus dainininkais ir scenos artistais pavertęs realybės šou „Superpenketukas” su Lidija Rasutis ir Rita Dapkute. Finalinėje muzikinėje kovoje susirungs net šešiolika talentingiausių, žiūrovų mylimiausios ir labiausiai juos ir komisiją žavėjusių komandų. Tačiau spėjusiems nusiminti, jog ketvirtadienio vakarais liks be pramogų, žiūrovams liūdėti tikrai neverta. Tai netgi bus neįmanoma, nes didysis TV3 šeštadienio improvizacijų, akibrokštų ir į netikėčiausias situacijas patenkančių šalies garsenybių šou „Ačiū Dievui, atėjai” su Egidijumi Sipavičiumi, Kristina Kazlauskaite ir kitais puikiai pažįstamais veidais nuo gruodžio 6 dienos sveikinsis ir gero humoro doze žiūrovus šildys ketvirtadienio vakarais, 19.10 val.
Šeštadienio vakarais TV3 eterį užkariaus garsūs, tituluoti ir nuotaikingi filmai visai šeimai.
Na, o darbo dienų popietėmis TV3 žiūrovai galės mėgautis naujutėlaitėmis meilės istorijomis „Marina” – 16.40 val., „Spąstuose” – 15.40 val. bei jų dėmesį ir širdis jau spėjusiu užkariauti naujausiu „Bjauriojo ančiuko” kūrėjų darbu „Rožių karas” – 17.40 val.

Spalvingas TV3 žiemos sezonas – jau netrukus!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.