Jaunojo finansininko akademija kviečia į atvirą Algirdo Karaliaus sėkmės pamoką

Lapkričio 17 d. 10 val. Jaunojo finansininko akademija, įgyvendindama pilietinės lyderystės ugdymo projektą, kviečia jaunimą į brangiausiai mokamo motyvacinių seminarų moderatorius Lietuvoje, mokymų kompanijos „Verslo poligonas” direktoriaus Algirdo Karaliaus sėkmės pamoką. Vieša paskaita „Kelias į finansinę laisvę” vyks Mykolo Romerio universitete 201 auditorijoje (naujuosiuose rūmuose).

Emocionalioje, ekspresyvioje paskaitoje su gyvenimiškais pavyzdžiais ir praktinėmis užduotimis, turėtų suskubti ir dalyvauti visi, besidomintys būdais susikurti finansinę gerovę ir pasirengę prisiimti atsakomybę už savo finansinę sėkmę.

„Pinigai yra tokia tema, kuria kalbėti vengiame. Tačiau tai nepanaikina pinigų poreikio. Tai yra ir liks svarbus kasdienio gyvenimo elementas, be kurio nė vienas neišsiverstume. Kaip jų užsidirbti daugiau? Kaip protingai elgtis su nedidelėmis pinigų sumomis, kad jos virstų didelėmis ir labai didelėmis?”, – viešoje paskaitoje aptarti ketinamus klausimus vardija vienas geriausių šios srities ekspertų.

Algirdo Karaliaus sėkmės pamokos grįstos giliomis žiniomis ir nuolatiniu mokymusi, sėkminga tarptautine darbo keturiolikoje valstybių patirtimi. Algirdas Karalius yra tarptautiniu treneriu asociacijų narys, sertifikuotas Kanados NLP instituto treneris.

Algirdas Karalius specializuojasi motyvacinėse kalbose ir seminaruose. Mokymai priskiriami prie transformacinių seminarų grupės, kurių tikslas pakeisti žmonių įsitikinimus, padėti atsikratyti vidinių baimių, paskatinti pokyčiams ir išlaisvinti žmonių vidinį potencialą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.