Šiurpią avariją Skuodo rajone sukėlęs policininkas – sulaikytas

Skuodo rajone, Aleksandrijos kaime, šiurpią avariją sukėlęs policijos patrulis Saulius Paulikas jau sulaikytas – bėglį į policijos komisariatą ketvirtadienį po 7 valandos pristatė budėtoju tame pačiame komisariate dirbantis vyresnysis brolis.

27 metų S.Paulikas dabar laikomas uždarytas laikino sulaikymo kameroje, jam rengiami kaltinimai. Policininkas tikina, kad visą laiką po avarijos vaikštinėjo po kaimus.

„Jis sėdi nuleidęs galvą”, – BNS sakė Skuodo policijos vadovas Algimantas Šideikis.

Tyrimą iš policijos dėl šiurpiausios pastarojo meto avarijos su mažamečiais vaikais perima Skuodo rajono apylinkės prokuratūra.

Į areštinę trečiadienio vakarą buvo uždarytas kartu su S.Pauliku važiavęs jo kolega ir porininkas bei civilis asmuo, kuris, kaip manoma, tragišką avariją sukėlusį pareigūną išvežė iš įvykio vietos.

Skuodo rajono policijos komisariato viršininkas Algimantas Šideikis BNS sakė, kad pareigūnai bėglio ieškojo visą naktį. A.Šideikis BNS teigė, kad apie 6 val. dar kartą nuvyko pas S.Pauliko tėvus ir dar kartą paprašė padėti surasti sūnų. Praėjus maždaug valandai ieškomąjį į policijos komisariatą atvežė Giedrius Paulikas, kaip ir brolis dirbantis Skuodo policijoje.

G.Paulikas vadovauja Skuodo policijos budėtojams.

Trečiadienį po pietų S.Pauliko vairuojamas automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo du vaikus. Vakare dar vienas sunkiai sužalotas vaikas mirė ligoninėje.

Mašinos vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo.

Nelaimė įvyko po pietų pačiame kaimo centre, maždaug už šimto metrų nuo mokyklos.

Pasak policijos, automobilis „BMW 524” įsirėžė į iš mokyklos einančių vaikų būrelį.

Pirminiais duomenimis, du 10-mečiai berniukai mirė avarijos vietoje.

Dar vienas 10-metis su sunkiais sužalojimais pateko į gydymo įstaigą, tačiau medikams jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Automobilis priklauso pareigūno motinai, Skuodo rajono tarybos narei, gydytoja dirbančiai Aldonai Paulikienei. Jos vyras ir sūnaus tėvas Aloyzas Paulikas dirba Skuodo rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju.

Policininkui S.Paulikui trečiadienis buvo ne darbo diena. Sulaikytam jo kolegai ir porininkui – taip pat.

Pirminiais tyrimo duomenimis, S.Pauliko vairuojamas automobilis važiavo greta kito, tačiau ar mašinos lenktyniavo, Skuodo policija negali patvirtinti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , , , , .

15 atsiliepimų į "Šiurpią avariją Skuodo rajone sukėlęs policininkas – sulaikytas"

  1. ...

    tačiau ar mašinos lenktyniavo, Skuodo policija negali patvirtinti. Jau prasideda policininko issukinejimas. Tauta sukilkite – Mirties bausme

  2. e.k.

    VILNIEČIAI RENKASI Penktadienį prie VPK, Birželio 23-iosios g.
    19:00, uždegsime žvakutes. VILNIEČIAI NEMIEGOKIME!!
    Kartu mes galime daug padaryti!!!

  3. budelis

    leiskit man as jam kaip mat mirties nuosprendi ivykdysiu, kam palikti tris gyvybes nusinesusi zudika gyventi? bet mamyte ir tetukas aisku visaip stengsis isukti .

  4. Skaitytoja

    Įdomu, kada buvo paimtas policininko kraujo mėginys alkoholio kiekiui kraujyje nustatyti ir ar pats policininkas davė kraują, nes labai dažnai varna varnui akies nekerta. Gaila, bet taip būna, kad pareigūnai saugo savus, bet nepagalvoja apie kitus. Žinau tai ne iš nuogirdų.
    Nužudęs 3 vaikus jis ramiai gyventi negalės.

  5. vasara taipogi nukentejes

    Tokius reikia iskarto saudit, nes valstybe mirties bausmes neskiria. O ir isvis tikriausiai realios laisves atemimo bausmes negaus. Tad tauta surenkam kapeiku ir pasamdom samdoma zudika, arba visi kas gali duokit tokiam i kaulus kol gyvas bus

  6. skaitytojai

    tokie visa laika ramiai gyvena

  7. Juozas

    Vargas mums yra toj Lietuvėlėj! Ir visai nesvarbu ar tai policininko uniformą užsitempęs „balvonas” ar kitas koks tešlagalvis. Juk jie taip lakstydami be jokio protelio įjungimo mums visiems yra potencialūs žudikai! Man regis jau seniai reikia įvesti tikrą ir trumpą pasitikėjimo telefoną ir visoj Lietuvos teritorijoj vienodą. Žmogui pastebėjus tokį lakstantį tipelį reikia beliks tik surinkti tą trumpą numeriuką ir pranešti apie pavojingą potencialų žmogžudį kelyje ar kitoje viešoje vietoje. Dabar gi vis „eksperimentuoja” poroje rajonų su sudėtingais telefonų numeriais. Po tokio „eksperimento” pasakys, kad nepasitvirtino tai mūsų šalelėj ir vėl viską „užrauks”, atžymėję,kad mėgino daryti. O „balvonai” toliau mus žudys! Jei tokie pasitikėjimo telefonai efektyviai veikia kitose šalyse,tai gal jau nebeeksperimentuokit mūsų gyvybių ir sveikatų sąskaita??? Nebebūkim taip klaidingai baimingi, juk tai mūsų saugumo ir kelyje, ir kieme ir net namie klausimas! Juk jie jau skraido iki pat namų stogų prisigėrę. Gal valdžia laukia, kad mes patys pradėtume fiziškai tramdyti tuos chuliganus? Arba jų lakstymo priemones???

  8. eime

    avariju buna daug, skaudziu taipat ir nematau cia nieko isskirtino. jei taip tai visus saudikit. apsurdas kai tokie kvailiai reiskia savo nuomuone.

  9. Milda to eime

    👿 paziureciau ka rasytum jei tavo vaikas tarp nukentejusiu butu? turbut vaiku dar neturi…

  10. evaldas

    pats esu kilimo is skuodo tad ta plunksnuotoj7 sutve gerai pazystu.pays p.parerigunai ta antzmogi neapsikente bausdavo uz lakstymus.iki gyvos galvos ji daugiau nieko nepasakysiu.Tiems kurie nezino sia vasara skuode vytauto gatvej taipogi skodo PK pareiguna uzmuse 2 vaikus automobiliu,bet „praslydo”lyg nieko nes vaikai buvo policijos pareigunai.Odabar su statos nama ir nieko.Nevaziuokit i provincija nes ner zodziu. 😡

  11. baisu

    „eime” kai turesi vaiku ir tavo vaika koks nors pijokelis suvazines, tada galesi ir pasakyti „kad buna baisiu avariju” tada ir suzinosi koks jausmas buna kai netenki

  12. to eime

    Gal avariju ir buna, bet kai mes patikime tokiems balvonams saugoti tvarka, ojie is pasalu uzmusineja musu vaikus tai jau baisiau negu baisu.Kas pasakys kiek per metus policijos darbuotojiai sukele avariju.Teisingai reikalauja Grigaraviciaus galvos. Dabar senuolis Adamkus atsibudo ,kad reikia baikti kara keliuose. Bet tuo kara baigima pradekime nuo paciuos policijos

  13. ex skuodiskis

    paulikai tavo issigelbejimas kilpa ant kaklo

  14. be komentaru

    labai liudna kad tokie zmones visada issisuka,nes turi, kas juos apgins…o ka daryt paprastiems zmonems????ir dar sako kad lietuvoje lygios teises visiems, kad pries istatyma visi lygus ne per kur…labai liudina, kad lietuvos valdziai nerupi lietuvos zmones

  15. Rasa

    Siaubo filmas daugiau ner ka pasakyti.Ir kaip jus galvojate,tas paulikas ir issisukti gali,tuoj jau matot sako kad negirtas vaziavo,tai ko pabego?Jeigu jis galejo nuzudyti trys nekeltus vaikucius,kodel jam negalima duoti mirties bausme,ogi ne juk tikrai sako zmones kad mamyte ir tevelis istrauk suneli .As ta policininkeli pagaves kur gatveja iskarto galva nusukciau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.