Šalia Skaistės prie karštojo mikrofono – Evelina

Viena iš „Kelio į žv aigždes 3” lyderių Evelina ir sunerimusi, ir nudžiugusi. Geroji žinia ta, kad ji galės dainuoti tiesioginiame televizijos eteryje, mat šito sakė pasiilgusi. Tačiau Evelinos pasirodymas bus neeilinis – savo dainomis kovos dėl išlikimo realybės šou.

Šios savaitės lyderis Anatolijus neilgai mąstė, ką pasiųsti į muzikinę dvikovą: „Evelina jau seniai nesėdėjo, be to, ji – lygiavertė konkurentė Skaistei”, – kurį laiką pasvarstęs, nutarė Anatolijus ir Evelinai palinkėjo sėkmės.

Kieto charakterio kaunietei šis pasirinkimas nebuvo netikėtas: „Aš taip ir maniau”, – kalbėjo Evelina. Tiesa, dar prieš lemtingąjį sprendimą Evelina prašė Anatolijaus, kad jos nesodintų. Į prašymą nebuvo atsižvelgta, ir Evelina nusprendė: „Tikiu, jis pasodino mane tik dėl to, kad laimėčiau”.

„Barbe Devyndarbe, tu esi nuoširdžiausia iš mūsų. Kartais tau išlendantys ragiukai – tai tavo charakterio dalis, ir džiugu, kad jų nemėgini nuslėpti. Linkiu tau laimėti”, – Anatolijus guodė Eveliną.

Audriaus jis nesirinko, nes šis neseniai kovojo dėl išlikimo. Dūmą Anatolijus norėtų matyti tobulėjantį, nes jis „per daug atsipalaidavo”. Deividas, anot Anatolijaus, padarė didelę pažangą, sparčiai tobulėja. Tačiau visgi labiausiai patobulėjo, lyderio nuomone, Gintarė. O Valdas buvo pagirtas, nes „siekia tikslo ir yra geras žmogus”.

Neatrodo, kad Evelina nusiteikusi pralaimėti – ji jau repetuoja naująsias dainas. Žinoma, neatsilieka ir Skaistė.

Šeštadienio muzikinė dvikova – Ukmergėje ir tiesiogiai per LNK 20 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.