„Maximoje” peiliu sužalota kasininkė

Vienoje iš Vilniuje esančių parduotuvių „Maxima” per incidentą peiliu sužalota parduotuvės kasininkė, o įtariamasis ligoninėje mirė.

Pirminiais duomenimis, apie 13 val. Naujininkų rajone, Šaltkalvių gatvėje esančioje parduotuvėje vyriškis peiliu dūrė kasininkei. Liudytojų teigimu, kasininkei vyriškis dūrė be jokios priežasties. Pasak įvykį mačiusiųjų, vyras stovėjo prie kasos ir ketino atsiskaityti už prekes. Kol kas neaišku, ar tarp kasininkės ir pirkėjo kilo koks nors konfliktas. Už pirkėjo eilėje stovėję žmonės pamatė, kaip jis viena ranka išsitraukė piniginę, o kita – peilį. Peiliu jis smogė kasininkei. Moteriai perpjauta plaštaka ir dilbis.

Policija neatmeta, kad tarp kasininkės ir įtariamojo galėjo kilti žodinis konfliktas. Kaip buvo iš tiesų, paaiškės apklausus sužeistą moterį. Kasininkei prireikė medikų pagalbos, dėl durtinės žaizdos rankoje ji nuvežta į Vilniaus greitosios pagalbos ligoninę. Vakar vakare suteikus būtinąją pagalbą ji turėjo būti apklausta.

Prie tos pačios kasos stovėję vyrai sučiupo įtariamąjį A.G. (gim. 1940 m.). Jiems į pagalbą atbėgo apsaugos darbuotojai. Kol kas neaišku, kas buvo toliau, tačiau vyriškis pasijuto blogai, jam irgi prireikė medikų pagalbos. Įtariamąjį iš parduotuvės išvežė policijos patruliai – greitosios pagalbos nekvietė. Tik atvežtas į ligoninę vyriškis mirė.

Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą. Kol kas neatmetama, kad per sulaikymą vyriškis buvo sumuštas ir mirė nuo sužalojimų. Šią versiją dar turi patvirtinti arba paneigti teismo medicinos ekspertai, bandantys nustatyti tikslią vyriškio mirties priežastį. Per pirminius pokalbius su policija įtariamąjį sulaikę žmonės neigė, kad vyriškis buvo mušamas. Anot jų, įtariamajam užlaužė rankas, kad galėtų atimti peilį. Kadangi vyras buvo itin agresyvus ir smarkiai priešinosi, apsaugos darbuotojai buvo priversti panaudoti jėgos veiksmus.

„Maxima LT” korporatyvinio marketingo direktorius Giedrius Juozapavičius LŽ sakė, kad ketinama kalbėtis su draudikais dėl išmokos moteriai, nukentėjusiai darbo vietoje. „Tai greičiausiai bus traktuojama kaip nelaimingas atsitikimas darbo metu. Manau, kad moterimi tikrai bus tinkamai pasirūpinta”, – užtikrino G.Juozapavičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.