Iš parduotuvės – į lėktuvą

Kelionėms neabejingus žmones prasidėjus žiemos skrydžių sezonui oro bendrovės vilioja naujomis kelionių kryptimis ir bilietų įsigyti siūlo tiesiog parduotuvėse.

Numatydamos didesnius keleivių srautus per artėjančias šventes oro bendrovės skelbia ir naujus reguliariųjų skrydžių tvarkaraščius. Be to, didina skrydžių skaičių laukdami Kalėdoms grįžtančių emigrantų. Žiemos sezonas trunka nuo šio savaitgalio iki kovo mėnesio pabaigos.

Keliones pirksime kaip duoną?

„airBaltic” atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda teigia, kad pastaruosius dvejus metus skrydžių paklausa šalyje augo kaip ant mielių, tad, jo manymu, skrydžių bilietų pirkimas kone turėtų prilygti dešros ar duonos pirkimui.

Nuo šiandien išankstinio mokėjimo skrydžių čekių bus galima įsigyti prekybos centruose „Maxima” ir, užsiregistravus „airBaltic” interneto svetainėje, išsikeisti juos į bilietą.

„Baltijos šalyse ir visoje Šiaurės Europoje kol kas nebuvo galimybės skrydžio čekio įsigyti parduotuvėje kaip bet kokios kitos prekės”, – kalbėjo T.Vizgirda. Jis minėjo, kad į Lietuvos rinką bus paleista 25 tūkst. tokių čekių. Jie atitiks tiesioginio skrydžio bilietą į vieną pusę ir kainuos apie pusantro šimto litų, įskaitant oro uosto mokesčius.

Jau laukia emigrantų

Vilniaus oro uostas pranešė, kad keleivius žiemos sezonu tiesioginiais reisais skraidins 10 oro bendrovių. Iš Vilniaus tiesiogiai galima bus patekti į 31 Europos miestą arba iš jų – į Vilnių.

Darbo dienomis į Taliną bus 7 skrydžiai, juos vykdys „airBaltic”, „Estonian Air” ir „flyLAL – Lithuanian Airlines”. Pastaroji šį sezoną atidarė naujus maršrutus į Lioną, Insbruką, taip pat skraidina į Romą ir Miuncheną.

Bendrovė praneša, kad nuo naujo sezono pradžios daugėja „flyLAL” krypčių, orientuotų į savaitgalio keliones. Šį žiemos sezoną bendrovė siūlo savaitgaliais nusigauti ir į Milaną, Malagą bei Paryžių.

Dar rugsėjį pardavusi visus švenčių laikotarpio bilietus gruodžio ir sausio mėnesiais „flyLAL – Lithuanian Airlines” organizuos net 12 papildomų reisų į ir iš Londono, kuriame apsistoję daugiausia emigrantų iš Lietuvos. Papildomi reisai iš Londono šiuo laikotarpiu bus organizuojami ne iš Getviko oro uosto, bet iš Stanstedo, esančio šiaurinėje Londono dalyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.